دانستنی هایی جالب از محل گنج در خانه های قدیمی ۱

دانستنی هایی جالب از محل گنج در خانه های قدیمی ۱

امتیاز دهید

بروزرسانی شده در تاریخ: ۱۵ مهر ,۱۳۹۷

دانستنی هایی جالب از محل گنج در خانه های قدیمی ۱

گنج در خانه قدیمی:

پنهان کردن امانتی خود به مدت و اندازه کافی تامل و تفکر کرده، بهترین و امن ترین نقطه برای دفن را در نزدیکترین جای ممکن به خود جستجو می کند. لکن معقول بودن این مکان از نظر خود وی مهم می باشد. این مکان ممکن است برای دیگران به آن اندازه معقول و منطقی نباشد. اصولا خلوت و یا پر رفت و آمد بودن این مکان ها در شرایط آن زمان مهم نبوده است. آنچه مهم است دانستنی هایی جالب از محل گنج در خانه های قدیمی ۱ جالب توجه بودن آن نقطه می باشد. فرد دفن کننده می توانسته با انتخاب شلوغ ترین و پر رفت و آمدترین جا برای پنهان کردن اموال خود، از رهگذران دانستنی هایی جالب از محل گنج در خانه های قدیمی ۱ نیز بدون آنکه خودشان متوجه شوند، برای حفاظت از امانتی اش استفاده کند.

دانستنی هایی جالب از محل گنج در خانه های قدیمی ۱

۲- جایی که فرد برای پنهان کردن امانتی خود در نظر می گیرید بایستی در محلی که وی به طور مرتب جلوی چشم دارد انتخاب شود.(این بند برای دزدها و راهزنان معتبر نیست) خصوصا انسانهایی که امانتی را در خانه و باغچه مخفی می کنند، جایی را انتخاب می کنند که در نشست دانستنی هایی جالب از محل گنج در خانه های قدیمی ۱ و برخاست های روزانه جلوی دیدگانش باشد.
۳- فرد یا افرادی که اموال را دفن می کنند، با توجه به اینکه دوباره به آن محل خواهند آمد،دانستنی هایی جالب از محل گنج در خانه های قدیمی ۱  در اطراف دفین ه جایی ثابت را برای محاسبه علامتگذاری ها برخواهند گزید. این بند برای کسانی که در اراضی و جنگلها اقدام دفن کرده اموال می کنند، بسیار حیاتی است.
۴- بالاخره فرد دفن کننده برای گم نکردن محل و یا بعدها برای نشانی دادن به سایرین، دانستنی هایی جالب از محل گنج در خانه های قدیمی ۱ در اطراف دفینه نیز اشاراتی گذاشته و به وسیله آنها محل دقیق را پیدا خواهند کرد. دقیقا این نکته جالب ترین قسمت ماجراست لکن با این وجود این قسمت سخت ترین قسمت کار نیز محسوب می شود.زیرا برای کشف رمزهای فرد دفن کننده، ابتدا باید مقررات و قانون این کار را بیاموزد. در اینجا منطق ها با مشکل مواجه می شوند با کمک گیری از تجربه های به دست آمده، سعی خواهیم کرد به یک نتیجه مطلوب برسیم. همچنین، بافت اجتماعی، دانستنی هایی جالب از محل گنج در خانه های قدیمی ۱ سویه تحصیلات، دوره ای که در آن زندگی می کرد و زاویه دید فرد دفن کننده به امور دینی باید کشف شوند.

۵- تنها موارد فوق کفایت نکرده، فرد گنج یاب بایستی از الفبای یونانی، رومی، میخی ، فریگ، بیزانس و … نیز سررشته داشته باشد. در نهایت شاید داشتن اطلاعات اندکی در خصوص تاریخ کمک زیادی به فرد بکند. زیرا با وجود اینکه چند سالی از دو هزارمین سالگرد تولد حضرت عیسی نگذشته، کارشناسان تاریخ زیادی را دیده ایم که از وجود انجیل ۳۰۰۰ ساله خبر داده اند. از همین روست که به اهمیت واقعی این مطلب پی می بریم.

پس از آنکه اطلاعاتی را در خصوص انتخاب محل دفن گنج از طرف فرد یا افراد دادیم، بر روی مکان های دفن نیز اندکی تامل می کنیم: محل هایی که اشارات و علایم قرار می گیرند حداقل به اندازه خود آن علایم مهم هستند. بعضا هم دفینه هایی را می بینیم که در تصدیق اعتقادات قدیمی، دانستنی هایی جالب از محل گنج در خانه های قدیمی ۱ بدون گذاشتن اشاره و علامت دفن شده اند.
از اینرو، نقاطی که بیشتر دفینه ها را به خود جذب کرده و نیز نقاط ثابتی را که دانستنی هایی جالب از محل گنج در خانه های قدیمی ۱به عنوان مشخصه دفینه ها انتخاب می شدند را بررسی می کنیم. هرگز نباید فراموش کنیم که فرد دفن کننده گنج در زمان علامتگذاری محل های دفن برای خود، مکان و محل هایی را ترجیح می دادند که به هیچ وجه تغییر نیافته، جا به جا نشده و یا مکانی در نزدیکی محل دفن باشند. به طور مختصر به این اماکن می پردازیم:

۱– اراضی ها:

انسانها اراضی را با توجه به شرایط آنها بررسی می کردند ، تراکم جمعیت ودانستنی هایی جالب از محل گنج در خانه های قدیمی ۱  میزان عبور و مرور از مسیرهای مختلف را مورد بررسی قرار داده و گذرگاه هایی با کمترین حالت شک برانگیزی و جلب توجه را انتخاب می کردند. در بسیاری از دفینه های اراضی، پیدا کردن علایم مربوط به آن بر روی تکه صخره های ثابت روی زمین امکان پذیر است. اینها قطعه صخره های سنگی هستند که بر رویشان اسکنه کاری شده، تصاویری از فلش قمه، نعل، شکاف، سنگ سفره، زنجیر، تصاویر دست و پا و برخی حیوانات را می توان مشاهده کرد. علایمی که در بالا بر شمردیم و سایر علایم شبیه آنها معمولا نه بر روی صخره زارها، بلکه بر روی سنگها ودانستنی هایی جالب از محل گنج در خانه های قدیمی ۱  صخره های کوچک و ثابت روی زمین ترسیم می شوند.
موردی که در اینجا باید مورد توجه قرار گیرد، آن است که اشارات و علایم موجود در اراضی به طور یقین بیشتر از یک مورد خواهند بود. حتی تا آنجا که همه می دانند در تصدیق تفکرات داخلی منسوبین جامعه ارامنه، بدون گذاردن چندین علامت در اطراف، هیچ گنجینه ای در زمین دفن نمی شده است. دانستنی هایی جالب از محل گنج در خانه های قدیمی ۱ یکی از این علامت ها جهت و دیگری فاصله را نشان می دهد. بعضی وقت می توان نشانه هایی را پیدا کرد که هم جهت و هم فاصله را به تنهایی نشان می دهند، نشانه هایی همچون فلش، کمان، تک پا و … از این قبیل هستند. صخر هه های اسکنه خورده نیز از علایمی به شمار می روند که جهت و فاصله مورد نظر آنها با شمارش محاسبه می گردد.
بعضی از این نشانه ها به منظور فریب دادن، جهات مخالف را نشان می دهند. دانستنی هایی جالب از محل گنج در خانه های قدیمی ۱ بعضی از انواع علایمی همچون فلش (تیر) یکی از این موارد است. برخی دیگر از علایم نیز به مفهوم کندن سنگی که بر روی آن حک شده اند، می باشند؛دانستنی هایی جالب از محل گنج در خانه های قدیمی ۱دانستنی هایی جالب از محل گنج در خانه های قدیمی ۱ قهوه جوش، سنگ آسیاب، سنگ مصلی، سنگ سفره و گل برگ دار از این نوع هستند. دانستنی هایی جالب از محل گنج در خانه های قدیمی ۱ چیزی که در پیشروی در جهت نشانه ها ترسیم شده با احتساب هنر با فوم مطرح می شود، دانستن واحد اندازه گیری که فرد دفن کننده در آن زمان با توجه به منطق خود به کار برده است. چندین مورد از این نشانه ها عبارتند از: برخی از انواع فلش، زنجیرهای ته حلقه ای، تک پا، تک دست، تپانچه یا تفنگ و امثال آن هستند. داشتن برخی معلومات همچون واحد طولی استفاده شده توسط اقلیت ها در اینجا از اهمیت زیادی برخوردار است. همچنین اگر در مورد نشانه هایی که از دوره روم و … بر جای مانده اطلاعاتی در دست نداشته باشید، پیدا کردن امانت های مربوط به آن دوره غیرممکن خواهد بود. برخی از نشانه های ترسیم شده در اراضی و صخره زارها تنها به منظور مژده دادن ترسیم شده اند. پیدا کردن امانت اصلی نیز مستلزم یافتن نشانه های دوم و سوم می باشند. یکی از مهمترین علامت هایی که بر روی سنگ های روی زمین ترسیم شده، اشکال قطعه قطعه شده می باشد. اینها خرس لنگ، یک چشم، گل بی برگ، کشیش لنگ و امثال آنها هستند. کشف اعضا و تکه های ناقص این اشکال لازم و ضروری است. امانت در زیر قطعه ناقص نیست.دانستنی هایی جالب از محل گنج در خانه های قدیمی ۱  باید در نزدیکی آن جستجو شود. اطلاعات آن در قسمت مربوطه آمده است. صلیب هایی که به نشانه سوگند بر روی سنگ روی زمین حک شده اند نیز بعضا به نشانه قبر، گاهی سروهای دو شاخه، درخت های عرعر کهنسال و گروه بلو طها محل فریب نیستند. درختهای تنهای موجود در اراضی و یا گروههای دوتایی و سه تایی و درختهای چند تایی دارای چیدمان هندسی از اهمیت برخوردارند.

اینجا هم میتوانید بیشتر درمورد این مطلب بخوانید  چشمه ها و نقش آنها در علامتگذاری

۲– جنگل ها:

جنگلها یکی از جاهایی می باشد که اکثر دفینه ها در آن دفن می شوند. دانستنی هایی جالب از محل گنج در خانه های قدیمی ۱ در دفینه های جنگل به جای درختان رایج آنجا، تنها درختانی بالغ که احیانا در کنار مسیر عبور قرار دارند، ترجیح داده می شوند. در جنگلها مناطق پیچ و یا جاهایی که موقع نگاه کردن شبیه یک روستا هستند اهمیت دارند. جستجوکنندگان گنج باید از جای جنگل های قدیمی نیز اطلاعات کافی و خوبی داشته باشند.
در جاهای زیادی از جنگلها محل کلسیا و معبدها را می توان یافت. دانستنی هایی جالب از محل گنج در خانه های قدیمی ۱ دانستنی هایی جالب از محل گنج در خانه های قدیمی ۱ احتمالا امروزه دانستنی هایی جالب از محل گنج در خانه های قدیمی ۱ این اماکن تخریب شده اند. از این رو با در نظر گرفتن حالت قبلی این دانستنی هایی جالب از محل گنج در خانه های قدیمی ۱ اماکن شروع به بررسی محیط بکنید. البته همانگونه که اماکن بدون درخت امروزی در زمانهای قدیم جنگل و بیشه زار بوده اند، عکس این مطلب نیز صحیح است. در داخل تعلیمات مسیحیت نیز انزوا دریافت وجود دارد. دانستنی هایی جالب از محل گنج در خانه های قدیمی ۱ به همین سبب موضوع ساخت دانستنی هایی جالب از محل گنج در خانه های قدیمی ۱ معابد و کلیسا در داخل جنگل امری رایج بوده است. کشیش ها و راهب ها در این محل ها مشغول عبادت می شوند. باز به همین شکل، مشاهده می شود که برخی از صومعه ها نیز در داخل طبیعت و به دور از جامعه انسانی ساخته می شدند.

۳– معابد و کلیساها:
خواه به دلیل اعتقادات و یا خواه به خاطر ایمنی، یکی از ترجیح های افراد دفن کننده کلیساها و معابد بودند. به طور کلی ورودی های کلیساها و اطراف آنها جاهایی بودند که انسانها رغبت بیشتری را بدان داشتند. لکن اتاق مخصوص کشیش ها و راهب ها مکانهای اصلی دفن گنج به شمار می روند. زیرا کشیش ها پول هایی را که از مردم و حکمرانان می گرفتند در اتاق های خود در زیر محراب کلیسا و یا داخل دهلیزهای میان خانه و کلیسا که مطمئن ومخصوص ساخته شده بودند، مخفی می کردند.
ترجیح انسانهایی که از بیرون آمده بودند و یا مردم دوره های بعد بیشتر حیاط کلیسا بوده است. لکن امروزه چنین دفینه هایی در حد صفر می باشند. این دفینه ها یا به تاراج رفته اند و یا به خاطر از بین رفتن محل دقیق حیاط دیگر قابل کشف نیستند. در مورد کلیساهایی با شکل و ساختار غار نیز باید گفت که قسمتهای جلویی یعنی جاهایی که در معرض دید هستند از نقاط ترجیح محسوب می شوند.

۴– سواحل رودخانه ها و دره ها:

چنین جاهایی که جا به جایی و تغییر محل برایشان به راحتی ممکن نبوده، یکی از مکان های غیرقابل اجتناب برای پنهان کنندگان گنج بوده است، انسانهای قدیم که از نتیجه فلاکت باری چون سیل اطلاع داشتند، بیشتر مناطق سخت صخره زاری کنار رودخان هها را برمی گزیدند، چنین گنجینه هایی را به طور قطع در داخل ظرفهای سفالی و یا فلزی قرار می دادند. دانستنی هایی جالب از محل گنج در خانه های قدیمی ۱ نقاط چرخش رودخانه ها و اطراف پل های قدیمی شایان توجه و بررسی هستند.

۵– پایه های پل ها:
برای افراد دفن کننده گنج، پایه های پل ها نیز به اندازه مناطق اطراف دانستنی هایی جالب از محل گنج در خانه های قدیمی ۱ آنها مناسب و مهم بودند. مخصوصا در مورد پل های سنگی علایم و نشانه هایی را می یابیم که قسمت پایه آن را نشان می دهند. این علایم گاهی دانستنی هایی جالب از محل گنج در خانه های قدیمی ۱ برای ما به منزله نشانه ها و خطوط تزیینی می باشند، لکن در اصل به مفهوم اشیای مخفی شده می باشند. هیچ موردی را نمی توان به همه تعمیم داد؛ ولی از آنجا که ادعاهایمان در اکثر جاها تصدیق شده، دانستنی هایی جالب از محل گنج در خانه های قدیمی ۱ بنابراین از مطرح کردن آن نیز عبایی نداریم. در پایه چنین پل هایی علایمی نظیر صلیب، گل، دایره و خورشید مشاهده می شوند. علایم کلی اینها هستند. البته استثناء نیز وجود دارد.

۶– سرچشمه ها:

یکی از بهترین نقاط ثابت برای دفن کردن گنجینه، سرچشم هها می باشند. پیدا کردن آنها مستلزم وقت کافی است، زیرا جای بسیاری از آنها ناپدید شده اند، لکن خود چشمه ها نیز از مکا نهای مهم می باشند. قسمت بالایی آنها به فاصله ۴۰ – ۱۱- ۷ قدم برای پنهان کردن اشیاء استفاده شده است. همچنین در دفینه های مربوط به چشمه، یکی از چهار جهت انتخاب شده و محاسبات از آن طرف بر روی چشمه انجام می شود. یک مشاهده گر زیرک این علامت ها را در مورد چشمه هایی که تخریب شده باشند پیدا خواهد کرد. بنا به گفته بعضی از کارشناسان گنج، دفینه های چشمه، نه در جهت جاری بودن آب بلکه دقیقا در خلاف جهت می باشند. لکن معلومات موثری را در این خصوص با شما مطرح می کنیم: فرد دفن کننده ای که چشمه و یک تپه نزدیک به آن را برای مثلث خود در نظر گرفته، مالش را در نقط های می گذارد که با چشمه و تپه تشکیل مثلث بدهد. فاصله بین چشمه و قله تپه ۱۱۰ قدم بود و پول نقطه مثلث نیز در زیر صخره ثابتی در فاصله ۱۱۰ قدمی آن بود.
اگر شرایط ساختاری چشمه ها مساعد بوده باشد، در مواردی گنجینه در داخل سنگ های به کار رفته در آن و زیر قاعده چشمه پنهان شده بود.
نشانه های عمومی این مکان ها عبارتند از ماهی، مار، لاک پشت و عما، دلیل دفن پول و طلاجات در کنار چشم هها، ثابت بودن جای آنها برای علامتگذاری و یک باور قدیمی هم وجود دارد که همانگونه که چشم منافذ خروجی آب خود را در اعماق آب از دید مردمان به دور نگه داشته اند، پولهای دفن کننده را نیز مخفی نگه خواهند داشت.

اینجا هم میتوانید بیشتر درمورد این مطلب بخوانید  استاد واقعی

۷– دوراهی ها (محل های قیچی):
کسانی که تصمیم به کار روی چنین محل هایی گرفته اند، بایستی به نحوی نقشه های قدیمی این مناطق را به دست آورده و یا با توجه به روایت به محل های آن دوره ای ببرند. در بین علامت ها، قیچی باز و بعضا نیز انبردست، چهار راه و قیچی شکسته نیز سه راهی را نشان می دهد (قیچی شکسته بعضا محل تقارن دو کانال آب را نیز نشان می دهد). چنین جاهایی به کثرت برای دفن گنج انتخاب می شده است. فرد دفن کننده، امانت خود را به همراه علامت هایی چون قیچی، انبردست، شمشیر ضربدری و نخ و سوزن دفن می کند.

۸– داخل آسیاب و اطراف آن:
با توجه به یافته های باستان شناسی، انسانها از ۸- ۶ هزار سال قبل با گندم آشنا بوده و از آن استفاده می کرده اند. فعالیت هایی که روی گندم انجام می شد نیز معمولا به آسیاب محدود می گشت. اولین تاریخ استفاده از این سیستم را نمی دانیم، وی آنچه معلوم است، از زمان ساخته شدن اولین آسیاب تا به امروز، یکی از مکانهای اجتناب ناپذیر انسان همین آسیاب ها شده اند.
اطراف آب راه منتهی به آسیاب، قسمت های سفت بارگذاری آسیاب و نقاط دوردست جهت چرخش چرخ آسیاب همواره یکی از محل های دفن و اختفا بوده اند. بر اساس معلوماتی که بدست آورده ایم ، آسیابان امانتی خود را درست در پشت طاق راست در ورودی به آسیاب قرار می داده است. بر روی دفینه نیز سنگ درپوش گذاشته، ساروج ریخته و روی آنها نیز قطعه فلزی می کوبیده است. قطعه فلزی اصولا علامت دفینه می باشد، ولی کسانی
که از بیرون م یآیند فکر می کنند برای آنکه در از بیرون به دیوار نخورد به عنوان مانع بدان کوبیده شده است همانطور که می بینید هر کسی برای خود منطقی جهت دفن پول هایش دارد. بنابراین پیدا کردن منطق آنها و دادن حکم قطعی در مورد همه کاری غیرمنطقی خواهد بود.

۹– تومولوس (تل خاکی) و فراز تپه های باستانی:
اینها هم یکی از مهمترین جاها برای دفن می باشند. ما در اینجا به شرح و توضیح ساختار داخلی تومولو سها و تپه های باستانی نخواهیم پرداخت. برای دفن کنندگان بیرون و اطراف نزدیک این محل ها خیلی مهم هستند. نه تنها دفن کنندگان گنج، بلکه سازندگان تل خاکی هم زمانی که به فکر پیدا کردن جایی بهتر از تل خاکی برای پنهان کردن اموالشان می افتادند، عقلشان به جایی بند نمی شد، زیرا تل خاکی ها را رومی ها نیز مثل بسیاری دیگر از قبایل درست می کردند، بیزانس ها به عنوان بزرگترین غارتگران تاریخ، تل خاک یهای ساخته شده در زمان قدیم و نیز تل خاکی های ساخته شده در
دوره معاصرشان را به سبب تنگناهای اقتصادی غارت و چپاول می کردند به همین خاطر بود که در اواخر دوره بیزانس در داخل تل خاکی ها فقط و فقط جسد مرده قرار داده می شد، هدایای آن نیز در نقطه ای مخفی در اطراف نزدیک آن پنهان می شد.
با همین منطق، انسانهای دوره های پایانی بیزانس، با توجه به محل تل خاکی و تپه های باستانی مکانی را در نزدیکی آن برای مخفی کردن پول هایشان در نظر می گرفتند. زیرا این مکان ها هرگز تخریب و جابه جا نمی شدند.
چیز دیگری را هم که جستجوگران گنج باید بدانند این است که نه در دور های که تومولوس ها ساخته شد هاند، بلکه سالها بعد از آن ساکنین منطقه برای دفن کردن طلا و پول های خود به طور یقین با توجه به آن حرکت می کرده اند. در اطراف تومولوس ها معمولا درختانی با عمر دراز همچون بلوط و عرعر وجود دارند، یا در همان منطقه یک رود روان و یا تپه طبیعی که بتوان از آن به عنوان نقطه ثابت استفاده کرد وجود دارد. در چنین اراضی، افراد مصمم به فن طلا و پول به دنبال تشکیل سه ضلعی خود می گردند و مسافت را نیز اکثرا با قدم محاسبه می کنند. چنانچه نقشه و چیزی شبیه آن در دست نباشد، اطراف تل خاکی ها از این نظر باید بررسی شده و مناطق مذکور خارج از شک وشبهه نباشند.
امروزه نیز اگر انسان ها به جای خراب کردن تل خاکی ها (تپه های دست ساز) سعی در جستجوی اطراف آنها بکنند، کاری بدون ریسک و دردسر را انجام داده اند. چنین فعالیت هایی با مجوز نیز قابل انجام بوده به آثار تاریخی مان هم صدمه نمی زند.

۱۰-کوهها و تپه ها:
همچنانکه در قسمت تومولوس )تل خاکی( شرح دادیم، این بار نیز تپه ها و کوه های کوچک طبیعی برای دفن کنندگان پول و طلا به منزله نقطه پرگار بوده اند. در صورتی که با یک روایت و یا نقشه در خصوص این مناطق مواجه شدید، تپه و اماکن اطراف آن همچون چشمه ، رود، پل، آسیاب و دوراه یها که به منزله نقاط همیشه ثابت هستند نباید از نظر دور شده و تحت بررسی قرار گیرند