رابطه کشف طلا و زیرخاکی با عملیاتهای عمرانی دولت
بروزرسانی شده در تاریخ: ۲۵ فروردین ,۱۳۹۸
رابطه کشف طلا و زیرخاکی با عملیاتهای عمرانی دولت
نگارنده این نوشتار ساکن شهریار است. اگر از مدار انصاف خارج نشویم، در شش-هفت سال حجم عملیاتهای عمرانی و پروژه های زیربنایی و خدماتی اجرا شده در سطح این شهرستان، همانند همه مناطق دیگر کشور، افزایش قابل توجهی داشته است.
رابطه کشف طلا و زیرخاکی با عملیاتهای عمرانی دولت
از احداث پل زیرگذر در سه راهی شهریار، اگر چه همچنان پاسخگوی آمد و شد پرشمار وسایط نقلیه این منطقه نیست، اما اگر احداث نشده بود، امروز برای ورود و خروج به شهریار باید به راههای آسمان توسل جسته می شد و زیرگذر تقاطع بلوار رسول اکرم و خیابان ولیعصر (عج) تا زیرگذر در حال احداث در محل میدان سپاه شهریار که تقاطع جاده های ارتباطی بین شهریار با کرج، اندیشه و ملارد است، بخشی از اقدامات عمرانی دولتی در این شهرستان است که اینها به اضافه مواردی دیگر در یک ویژگی اشتراک نظر دارند.
در هنگام اجرای این عملیاتهای عمرانی، تعداد زیادی از شهروندان شهریاری متفق القول بودند که دلیل احداث این زیرگذرها و تقاطع های غیر همسطح نه آسایش مردم و رفع مشکلات ترافیکی، بلکه خمره های طلا و اجناس زیرخاکی فراوانی بوده است که در محل این تقاطع ها توسط پیشینیان دفن شده بوده اند.
حتی به گوش خود از برخی همشهریان شنیدم که مدعی بودند، به چشم خود خمره های گلی مدفون در محل اجرای این عملیاتهای عمرانی را دیده اند.
حسب نگاه منفی عمومی نسبت به دولت در کشورمان خیلی نسبت به این نکته حساسیت نداشتم، تا آنکه هفته قبل برای تجدید دیدار با اقوام، پس از سه سال و نیم به اراک در استان مرکزی سفر کردم.
با وجود سفرهای متعدد در ایام نوجوانی به این شهر، حالا پیدا کردن آدرسها برایم مشکل بود، چرا که واقعا در پنج-شش سال اخیر، اراک و حداقل راههای درون شهری آن تفاوتهای بسیار کرده بود. حالا تمام شهر به جاده کمربندی مجهز بود و تمام تقاطع های اصلی این بخش از جاده ها به تقاطع های غیر همسطح تبدیل شده بودند.
رابطه کشف طلا و زیرخاکی با عملیاتهای عمرانی دولت
صبح روز جمعه با دو نفر از اقوام برای زیارت اهل قبور می رفتیم که به یکی از این تقاطع های غیر همسطح رسیدیم و بنده گفتم که واقعا در این سالها کارهای عمرانی خوبی در اراک صورت گرفته است و آقای فامیل ما ضمن تایید این نکته اضافه کرد که بله ولی البته خوب طلاهای مدفون شده در این قسمت ها را هم خارج کرده اند و در عین حال گفت که “مثل اینکه بخشی از این طلاها را هم خرج همین تقاطع های غیر همسطح کرده اند”.
عجبا که این پیشینیان تمام طلا، جواهرات و داشته های ارزشمند خود را درست در نقاطی پنهان کرده اند که قرار بوده روزی تبدیل به تقاطع برای جاده های امروز شود و دریغ از دولتهای پیشین که درنیافتند چه دفینه های ارزشمندی در محل این تقاطع ها هست تا به بهانه تبدیل آنها به تقاطع غیر همسطح آنها را خارج کنند و حالش را ببرند و باز هم درود بر پیشینیان که رعایت عدالت را در پنهان کردن این دفینه ها در تمام مناطق کشورمان کرده اند و به ویژه اینکه به فکر مناطق کمتر برخوردار که احتیاج به عملیاتهای عمرانی بیشتر هستند، نیز بوده اند.
متاسفانه نگاه منفی مردم به عملکرد دولتها متاسفانه میراث عملکرد حکومتهای حداقل حدود پنج سده اخیر بر این کشور تا پیش از پیروزی انقلاب اسلامی است که عدم توجه جدی و مناسب دولتمردان به معرفی صحیح عملکرد دولتها نیز باعث تداوم و حتی تشدید آن شده است. متاسفانه امروز نیز با وجود تاکیدات بسیار از جانب خود دولتمردان و نیز خواست صریح مقام معظم رهبری، روابط عمومی های دستگاه های دولتی عموما به فعالیتهای روتین خود پرداخته و در عملکرد خود فقط به دنبال اجرای کارهایی هستند که از آن گزارش عملکرد برای ارائه به مدیران بالاتر حاصل شود.