فروهر

امتیاز دهید

بروزرسانی شده در تاریخ: ۱۲ اسفند ,۱۳۹۳

معنای واقعی فروهر:

مقدمه

۲۹-۱

برخی معتقدند که نقش فروهر نقشی از خداست و خیلی هم معتقدند که نقشی از فرشته و… است ، که همه به کلی غلط اند! چون ایرانیان از آنجایی که از همان ابتدا یکتا پرست بوده اند و مایه افتخار همه ایرانیان است که برخلاف تمامی تمدن های هم عصر خود یکتاپرست بوده اند و بنابراین از آن جایی یکتاپرستان معتقدند هرگونه تصویری از خدا ، برابر با کفر است ، پس فروهر نقش خدا و یا نقشی همانند او ، نیست.

معنای واقعی فروهر

چهره فروهر یک پیرمرد سرد و گرم چشیده است که به حالت نصیحت قرار گرفته است. دست راست این نقش به حالت نیایش به سمت بالا قرار گرفته است (که نشانه بارز یکتاپرستی ایرانیان است) و در دست چپ این شخص یک حلقه قرار گرفته است که نشان عهد که همان حلقه عهد و دوستی یا حلقه پیمان است ، حلقه ازدواج و اعتقاد ایرانیان به ازدواج در کل دنیا نیز محسوب می شود ، است.

در بال فروهر از سه ردیف پر تشکیل شده است که نشان دهنده اعتقادات زرتشتیان که انسان را به اوج و افتخار میرساند یعنی: گفتار نیک و پندار نیک (اندیشه نیک) و کردار نیک است و دم وی هم از سه ردیف پر تشکیل شده است که نشان دهنده گفتاربد و کرداربد و پندار بد است که همین افکار بد اسان را به سوقط و تباهی می کشد و کنار دم وی هم دو شاخک وجود دارد که شاخک سمت راست نشان نیکی و شاخک سمت چپ نشان بدی است و دایره ای که مرکز این نقش قرار دارد ، که نشان دنیا باقی و روح و روان است و شاید هم اینکه دنیا بر اساس اعتقادات و کارهای آدمی می چرخد ، است و حلقه ای در دست که همان حلقه عهد و پیمان می باشد و هنوز در قبایل سرخپوست برای بستن قرارداد بین دو گروه با هم بسته می شود و جالب اینجاست که بدانیم همین حلقه های نامزدی و ازدواج نیز همین حلقه عهد است که زوجهای جوان آن را در دست می کنند . (توضیحات بیشتر از حوصله این بحث خارج است)

اینجا هم میتوانید بیشتر درمورد این مطلب بخوانید  بدون شرح!!

اگر تاکنون به تخت جمشید مسافرت کرده باشید متوجه شده اید که در تمامى پلکان ها و بیشتر قسمتهاى درونى کاخ ها (که هنوز سالم مانده و قابل تشخیص است) و همچنین در سردر آرامگاه کوروش بزرگ در پاسارگاد (که اکنون قابل تشخیص نیست) گل هاى ۱۲ پرى نقش شده اند.

۲۹-۲

که دلایل مختلفى مبنى بر خوب بودن و مقدس بودن آنها بیان شده که مهمترین آنها این است: عدد ۱۲ جزء معدود اعدادى است که به ۴ عدد تک رقمى قابل تقسیم است (۲ و ۶ و ۳ و ۴) و عددى است که هم عدد ماقبل آن (۱۱) فقط به یک و خودش قابل تقسیم است و هم عدد بعد آن (۱۳) فقط به یک و خودش قابل تقسیم است. 

همانطور که گفته شد عدد ۱۲ براى ایرانیان قدیم به ویژه در عصر هخامنشیان بسیار عدد خوب و جالبى بوده اما بحث بعدى ما عدد ۱۳ است ، که متاسفانه در کشور ما عددى نحس محسوب مى شود ؛ این مسئله را غربى ها (به علت اینکه خودشان به نحسى این عدد اعتقاد داشتند) وارد کشور ما کردند و عملا یک تهاجم فرهنگى به راه انداختند. در حالى که در جامعه ما (به ویژه در عصر هخامنشیان) اعتقاد بر این بوده که انسان در سیزدهمین روز از پیدایش خلقت و از پیوند خوردن ساقه دو گیاه سبز و نازک (منظور سبزه اى است که هنوز در سفره هفت سین وجود دارد) به وجود آمده و به همین دلیل سیزدهمین روز از سال نو ر جشن مى گرفته اند و براى این که آن سال برایشان سرچشمه موفقیت ها شود ساقه دو گیاه (سبزه) را به هم گره مى زدند و اگر دخترانى که دیگر وقت ازدواجشان بود و از خداوند شوهرى خوب را طلب مى کردند ، این کار را با دقت و وسواس بیشترى انجام مى دادند. پس بیاییم روز ۱۳ فروردین را به خاطر نحسى به دامن طبیعت نرویم ، بلکه به خاطر پاکى این روز به دامن طبیعت رفته و این روز را جشن بگیریم.

اینجا هم میتوانید بیشتر درمورد این مطلب بخوانید  دانلود PDF آموزش خط میخی