مفهوم ونشانه های مختلف در دفینه یابی

مفهوم ونشانه های مختلف در دفینه یابی

بروزرسانی شده در تاریخ: ۹ تیر ,۱۳۹۸

مفهوم ونشانه های مختلف در دفینه یابی

 

مفهوم نشانه تیر و کمان در دفینه یابی
مفهوم ونشانه های مختلف در دفینه یابی

در مفهوم نشانه تیر و کمان شما باید جهتی را که تیر از کمان پرتاب می شود و مناطقی که غیر طبیعی به نظر می رسد را بررسی نمائید.کمان می تواند به تنهایی استفاده شده باشد و یا تیر و کمان با هم باشد که معنایش با هم تفاوتی ندارد.تیر و کمان علامت آخر و نهایی به حساب نمی آید.در دو جهت مختلف تیر یا پیکان، وجود داشتن درخت خیلی قدیمی را کنترل کنید.بسیاری بر این عقیده اند که برای تعیین نقطه نهایی از درختان قدیمی استفاده شده است.

 

مفهوم ونشانه های مختلف در دفینه یابی

این امکانات یکی از بزرگترین نمادهای ایران باستان می باشد که در طبیعت به وفور یافت می‌شود نمی‌توان گفت این به چه چیزی اشاره دارد اما می توان نشان داد که در آن وجود دارد را به راحتی تفسیر نمود ارتباط دارای دو تفسیر می باشد که در بالا به شما گفته که به هر حال اشاره شده که پیکان را مورد کاوش قرار دهید اما برخی افراد ساده نبودند تا سرمایه خود را به این راحتی دفن کند به همین دلیل شما باید تمامی مناطق مشکوکی که در منطقه مشاهده میکنید مورد کاوش قرار دهید در برخی از تفاسیر آمده است که طرفین می‌تواند در عمق ۱۰ یا ۱۵ متری با توجه به اینکه ایشان قرار داشته باشد پیشنهاد ما برای تفسیر آثار نشانه استفاده از این کارشناس خبر در محل می باشد

 

مفهوم نشانه سنگ محراب در دفینه یابی

 

مفهوم نشانه سنگ محراب در دفینه یابی نشانه منطقه عبادت است.در دوران باستان به دلیل اعتقادات اساطیری، انسان ها در روزهای مشخصی از سال برای شانس و خوشبختی به خدایان خود دعا می کردند.بنابراین این نشان، در واقع محلی برای عبادت و تقدیم کردن قربانی به خدایان بوده است و لذا هیچ ارتباطی با دفینه و قبرهای دوران باستان ندارد.از تخریب این نماد به شدت اجتناب نمایید.

 

سنگ محراب یکی از مهمترین نمادهای دوره باستان میباشد که دلالت بر دفینه یا گنجی عظیم دارد البته اشتباه نکنید هر محراب ممکن است دارای گنجینه باشد و فقط برای فریب کاوشگری داشته باشد پس بنابراین در شرایط این چنینی شما باید تمامی منطقه را تا شعاع چندین کیلومتر را مورد بررسی قرار دهیم شاید کار سختی برسد اما اگر به نتیجه برسید ارزش آن را دارد

مفهوم ونشانه های مختلف در دفینه یابی

منطقه هدف

با توجه به شرایط منطقه تفسیر این نماد متفاوت می باشد اگر در مسیر چشمه یا مثلاً طلوع خورشید از کدام سمت است یا جنس خاک چیست تمامی این ها در تفسیر این نشانه تاثیر بسزایی دارد با این وجود که حتی شما اگر یک کارشناسی حرفه‌ای را در محل استفاده کنید باز هم نمی توانید ۱۰۰% مطمئن شوید و شما باید با یک دستگاه فلزیاب حرفه ای منطقه گسترده‌ای در اطراف هدف را مورد بررسی قرار دهید

محراب ها جای عبادت و شکرگزاری بوده است و موبد زیادی از آن ها استفاده می نمودند پس واجب است از یک باطل کننده طلسم نیز در هنگام کاوش استفاده کنید

برای اینکه راحت تر و بهتر به هدف خود دست یابید در حد امکان از رابط تصویری با تعداد بالا استفاده کنید تا ضریب موفقیت شما چندین برابر افزایش یابد

مفهوم ونشانه های مختلف در دفینه یابی

مفهوم نشانه گل در دفینه یابی

 

مفهوم نشانه گل نشانگر یک قبرستان قدیمی در منطقه است.در این قبرستان یک قبر باید متفاوت از دیگر قبرها باشد.درون این قبر ممکن است علائمی باشد که یاد آور گل است.اگر این علائم را پیدا کردید هدف درست است و یک علامت مشخص شده گنجینه است.اگر در علامت گل یکی از گلبرگها کم بود، جستجوی خود را در جهت همان گلبرگی که کم است ادامه بدهید.ابتدا زیر صخره ایی که در آن یک گلبرگ کم کشیده شده است را بررسی کنید و سپس به سمتی که آن نشان می دهد، حرکت کنید.

 

اگر بخواهیم کمی باد قطر به نماد گل توجه کنیم می‌توان فهمید که این نماز بیشتر در دوران هخامنشیان مورد استفاده قرار می گرفته است از این آثار و نشانه نیز برای مزایا نمودن ستونها و دیوارهای اتاق ها نیز استفاده می شد افراد بسیاری در آن دوران وجود داشتند که این نماد را نمادی باستانی و مقدس می دانستند پس از همین رو اموال خود را با این نماد مزین یا دفن می نمودند در قسمت بالای همین پست توضیح دادیم که تفسیر نشانه به چه صورت میباشد اما لازم است بدانید که تفسیر یک نشانه به صورت دقیق  باید از یک کارشناس در محل بهره برد.

 

مفهوم ونشانه های مختلف در دفینه یابی

تفسیر نماد در نواحی ایران

همیشه استفاده از یک کارشناس در محل بسیار مرسوم بود زیرا معنی و مفهوم تمام نشانه های باستانی با توجه به دوره منطقه و شرایط خاک متفاوت میباشد به طور مثال نشانه گل طبق شواهد به دست آمده در شمال ایران معنی دفینه های مخفی بسیار کوچک دارد که پیدا کردن آنها بسیار بسیار سخت است ولی در جنوب ایران از این نماد بسیار آشکارا استفاده شده و رمزگشایی آن بسیار ساده و راحت تر می باشد. شما حتی بدون نیاز به یک کارشناس می توانید این نشانه را تفسیر کنید

 

مفهوم ونشانه های مختلف در دفینه یابی

 

سکه در دوران اسلامی

سکه در دوران اسلامی

بروزرسانی شده در تاریخ: ۶ تیر ,۱۳۹۸

سکه در دوران اسلامی

 

«پس از شاهنشاهی ساسانی و کشته شدن یزدگرد سوم در مرو (۶۲۵ میلادی) فرمانروایان عرب سکه‌هایی مشابه سکه‌های ساسانی ضرب کردند. این سکه‌ها در حقیقت اولین سکه‌های اسلامی به شمار می‌رود. حکمرانان مسلمان تصاویر خود را بر روی مسکوکات نقش نکردند. بلکه تصاویر پادشاهان ساسانی را همانگونه که بود بر روی سکه گذاشتند. خلفای راشدین نیز اسامی پادشاهان ساسانی را بر روی سکه‌های عرب- ساسانی ضرب نمودند. این نوع سکه‌ها بیشتر با تصویر خسرو دوم ساسانی و نام فرمانروایان صدر اسلام با خط پهلوی و گاه کوفی در متن سکه و نام ضرابخانه و تاریخ ضرب و نیز سال یزدگردی یا هجری در پشت سکه به خط پهلوی ضرب شد و یکی از کلمات بسم الله، بسم الله ربی، محمد رسول الله و کلماتی از این قبیل را در کنار سکه اضافه می‌نمودند. این سکه‌ها را سکه‌های عرب ساسانی می‌نامند. جنس اغلب این سکه‌ها از نقره (درهم) و گاهی مس (فلس) بوده است. اولین بار درهم اسلامی به امر عمر بن الخطاب در سال هشتم خلافتش در سال ۲۰ هـ . ق. ضرب گردید. بر روی سکه صورت شاه ساسانی و کلمات بسم الله و بسم الله ربی با خط کوفی و اسم پادشاه ساسانی با حروف پهلوی بر پشت سکه دیده می‌شود.

سکه در دوران اسلامی

این کار تا زمان حکومت بنی‌امیه و بعد از آن ادامه داشت. ضرب درهم‌های عرب ساسانی در عهد خلفای راشدین و اوایل دولت بنی امیه یعنی تا زمان عبدالملک بن مروان در سال ۷۹ هـ . ق. ادامه داشت. بعد از این تاریخ سکه‌های اسلامی بدون تصویر جایگزین آن شد. اولین سکه طلا (دینار) بدون تصویر در سال ۷۷ هـ . ق. در دوره عبدالملک بن مروان خلیفه اموی ضرب شد و از سال ۷۹ هـ . ق. سکه‌های نقره به صورت رسمی ضرب شد و از آن پس ضرب سکه به سبک عرب ساسانی منسوخ گردید.
با وجود رواج سکه‌های اسلامی خطی بدون تصویر از نیمه دوم قرن اول هجری، سکه‌هایی به سبک ساسانی با تصویر تا قرن دوم هجری در طبرستان ضرب می‌شد. این سکه‌ها را که کوچک‌تر از سکه‌های عرب ساسانی بودند، سکه‌های طبرستان می‌نامند. سکه‌های حکام عرب طبرستان نیز شبیه سکه‌های اسپهبدان بوده با این فرق که نام هریک از آنها به خط کوفی و نام طبرستان و سال ضرب در پشت سکه به خط پهلوی بوده است. اسپهبان طبرستان از خاندان ساسانی بودند و در طبرستان فرمانروایی مستقلی را تأسیس نمودند و تاریخ مخصوصی را که به سال طبری معروف است برگزیدند.

سکه در دوران اسلامی

همانگونه که اشاره گردید اولین سکه‌های خطی اموی از جنس طلا در زمان عبدالملک بن مروان ضرب و جایگزین درهم‌های عرب ساسانی شد. در زمان خلافت بنی‌امیه، نام خلیفه روی سکه‌ها دیده نمی‌شود و تنها تاریخ و محل ضرب سکه بر روی سکه‌های نقره و تاریخ ضرب در طرف دیگر و سوره مبارکه الاخلاص را بدون کلمه «قل» به شکل «الله احد الله صمد لم یلد ولم یولد و لم یکن له کفواً احد» ضرب می‌کردند.
از سال ۱۲۷ هـ . ق. که قایم ضداموی به رهبری ابومسلم خراسانی قوت گرفت تا انقراض امویان در سال ۱۳۲ هـ. . ق. و روی کار آمدن سفاح اولین خلیفه عباسی، سکه‌های ویژه‌ای با مفاهیم سیاسی امویان ضرب گردید که به نام ابومسلم شناخته می‌شود. این سکه‌ها مانند سکه‌های امویان بدون نام خلیفه در ایالت‌های جبال در خراسان و خوزستان و فارس ضرب می‌شد. نام ابومسلم خراسانی بر روی هیچ یک از سکه‌های نقره نیامده است ولی بر روی سکه‌های مسی بین سال‌های ۱۲۷ تا ۱۳۲ نام ابومسلم دیده می‌شود.
سوره مبارکه ۱۱۲ قرآن کریم بر روی سکه و در حاشیه پشت سکه قسمتی از آیه ۳۳ سوره توبه «محمد رسول الله ارسله بالهدی و دین الحق لیظهره علی الدین کله و لوکره المشرکون» نقش گردیده است. در منابع مختلف از ضرابخانه‌های بسیاری نام برده شده است که سکه‌های اموی در آنجا ضرب می‌شده‌اند. اما از این ضرابخانه‌ها به جز دمشق، افریقیه و اندلس بقیه در عراق و ایران بوده‌اند که سکه‌های عرب ساسانی در آنها ضرب می‌شده است. حکومت خلفای عباسی از سال ۱۳۲ هـ . ق. شروع شد و تا سال ۶۵۶ هـ . ق. ادامه یافت. در سکه‌های عباسی حاشیه سکه مثل سکه اموی است. ولی دیگر سوره ۱۱۲ قرآن کریم را بر پشت سکه نیاورده و عبارت «محمد رسول الله» جای آن را می‌گیرد.

سکه در دوران اسلامی
با گذشت زمان سکه‌های عباسی تکامل پیدا کرده و در حاشیه سکه‌ها آیه ۳ و ۴ سوره روم نوشته شد: لله الامرمن قبل و من بعد و یومئد یفرح المؤمنون بنصراله».
اوایل قرن سوم هجری ظهور حکومت‌های نیمه مستقل در ایران مثل طاهریان و صفاریان را مشاهده می‌کنیم که دارای سکه‌های بسیار جالب و باارزش هستند. طاهر بن حسین سردار نامی مأمون و سرسلسله طاهریان که بعدها به ذوالیمینین شهرت یافت و بر روی سکه‌ها لقب او دیده می‌شود.
سلسله دیگر که از سیستان بود، صفاریان و مؤسس آن یعقوب لیث می‌باشد. بر روی سکه‌های نقره این دوره کلماتی مثل النصر، الظفر، الیمن و السعاده نقر شده است که نظیر این کلمات روی سفال‌هی لعاب‌دار ایران به چشم می‌خورد (کارگر: ۱۳۸۰).
یکی از سلسله‌های بزرگ که در قرن‌های سوم و چهرم هجری بر نواحی وسیعی از ایران حکومت می‌کردند سامانیان بودند که قلمروشان از مرزهای هند در مشرق تا مرکز فلات ایران در مغرب امتداد پیدا می‌کرد. بیشتر گنجینه‌های بزرگ نقره که از روسیه، لهستان، اسکاندیناوی از زیر خاک درآوردند، مربوط به سکه‌های نقره ساسانی بوده است. اکثر سکه‌های این دوره در اندازه قراردادی و رسمی می‌باشد. ولی تعدادی از آنها با اندازه بزرگ‌تر (قطر ۸/۴ سانتی‌متر) در ناحیه هندوکش ضرب شده است. بیشتر سکه‌های سامانی در خراسان و نواحی شرقی ضرب شده. ولی تعداد معدودی هم در نواحی غربی به ضرب رسیده‌اند. آل بویه نیز به اندازه سامانیان سکه ضرب نموده‌اند. سکه‌های این دوره برای محققین تاریخی منابع اطلاعاتی بسیار باارزشی است. زیرا روی سکه‌های آنها القاب و اسامی زیادی از شاهزادگان آل‌بویه و ارتباطات شاخه‌های متعدد با یکدیگر و دست‌نشاندگان مختلفی که آنها را به رسمیت می‌شناختند و همچنین از وسعت قلمرو آنها اطلاعات با ارزشی به دست می‌آید. قدرت امرای آل‌بویه به حدی بود که به تعویض خلفا اقدام می‌نمودند. ولی به لحاظ مذهبی احترام خلفا را محفوظ می‌داشتند و نام آنها را بر روی سکه‌ها می‌آوردند. در قرن چهارم هـ . ق. برای اولین بار پس از حکومت ساسانی، بر روی سکه‌های آل‌بویه لقب شاهنشاه نیز به چشم می‌خورد. سوره مبارکه قرآن کریم که در حاشیه سکه‌های عباسی زده می‌شد برای روی سکه‌های سامانی و آل‌بویه و غزنوی نیز ضرب می‌گردید.
در روی سکه‌های اسلامی ایران تا زمان سلاجقه، صورت انسان یا حیوان دیده نمی‌شود. تصاویر سکه تا آن دوران فقط شمشیر و گاهی هلال و ستاره بود. ولی بر روی سکه‌های سلاجقه روم، تصاویر شیر و خورشید و بر روی سکه‌های طغرل سلجوقی، گنبد و گلدسته دیده می‌شود. ایلخانیان بزرگ به نقر «قاآن الاعظم و قاآن العادل و ایلخان المعظم» در اول و آخر اسم خود اکتفا می‌کردند. اما ایلخانیان ایران به تدریج کلمه شاهنشاه اسلام و سلطان همانند شاهان ایران به کار بردند. آنها گاهی اسم خود را به خط و زبان اویغوری هم بر روی سکه‌های نقره حک می‌کردند. بر روی سکه‌های غازان، اسم غازان محمود به خط کوفی و اویغوری و چینی نقر شده است. به‌طور کلی در طول شش قرن تزئینات روی سکه‌های عرب ساسانی، اموی و عباسی، شاهان ایران و سلاطین ترک تا دوره مغول به صورت خط به شیوه کوفی قدیم و بدون نقطه و اغلب شکسته زاویه‌دار منقور می‌شد. در این دوره فقط در روی سکه‌های مسی اتابکان و خوارزمشاهیان به لحاظ شیوه خطاطی، مختصر تغییری محسوس است.
از حمله مغول به بعد تدریجاً خط کوفی از حالت کوفی شکسته به نسخ و نستعلیق در زمان صفویه تغییر یافت و در واقع تغییرات خط روی سکه خیلی کندتر از کتابت انجام پذیرفت. تصاویر حیوانات مختلف روی فلوس‌های مسی منقوش است. نقش شیر و خورشید به سکه با گذشت زمان دچار تحولات زیادی شد. طغراهای مختلفی از سلاطین مغول و ترکمان‌ها متداول شد که خواناترین آن را بر روی سکه‌های ناصرالدین شاه می‌توان دید. گرچه سکه‌های مهم دوره‌های مختلف خصوصاً به دلیل زنگ‌زدگی و پوسیدگی جلب‌نظر نمی‌کند، اما از نظر تاریخی دارای اهمیت زیادی می‌باشند. طی قرن‌های اولیه هجری بیشتر شهرها دارای ضرب سکه به خصوص سکه‌های مسین بودند و اغلب برااین سکه‌ها اسامی شهرها یا حاکم‌هایی نوشته شده است که شاید گاهی نامشان در تاریخ ثبت نشده باشد. حفاری‌های علمی مناطق باستانی باعث شده است که تعداد زیادی از این سکه‌ها به دست آید و مجموعه باارزشی از سکه‌های مسی در موزه ملی ایران وجود دارد.

 

سکه در دوران اسلامی
ضرابخانه یکی از ارکان مهم سازمان مالی در زمان صفویه بود که تحت نظر معیر الممالک اداره می‌شد. عزل و نصب حکامان و زرکشان و رئیس ضرابخانه به عهده وی بود. سکه‌های سلاطین صفوی متنوع بود. آنان نسبت به نوشته‌های روی سکه توجه خاصی داشتند. بر سکه‌ها نام و القاب شاهان صفوی به صورت ساده و یا به شعر آمده است. تاریخ و محل ضرب سکه و نیز اسامی دوازده امام یا چندین تن از ائمه روی سکه‌های صفوی منقور است. سکه‌های این دوره بیشتر از طلا، نقره و مس بود و در داد و ستدها بیشتر از سکه‌های مسی و نقره‌ای استفاده می‌شد. سکه طلا نیز در دسترس مردم بود و معمولاً در جشن‌ها و تاج‌گذاری‌ها و اعیاد از آنها استفاده می‌شد.
واحد پول این دوره «تومان» و لغتی به معنی ده هزار است. سکه طلا از اشرفی و سکه نقره را بیستی، محمدی، شاهی، عباسی، پنج عباسی و لاری می‌گفتند. سکه‌های مسی را غازی یا غاریکی می‌گفتند که ۱۰/۱ شاهی بود. بر روی فلوس‌ها نقوش مختلف حیوانات و پرندگان نقر است. بر روی سکه‌های نادرشاه افشار (۱۱۶۰-۱۱۴۸ هـ . ق. )کلمه «السلطان نادر» یا یک بیت شعر دیده می‌شود. او به سال ۱۱۴۸ هـ . ق. در دشت مغان تاجگذاری کرد و به یادگار این جشن سکه‌هایی با نوشته «الخیر فی ماوقع» ضرب شد. به لحاظ حروف ابجد تاریخی که از آن به دست می‌آید، تاریخ جلوس سلطنت نادرشاه است.

سکه در دوران اسلامی
کریم خان زند (۱۱۹۳-۱۱۶۳ هـ . ق.) در طول ۳۰ سال حکومت، خود را شاه و سلطان نخواند و عنوان وکیل الرعایا را بر خود نهاد. بر روی سکه‌های او نام وی به صورت بسیار ساده به صورت «کریم» و نام محل ضرب نوشته شده است و بر پشت سکه یک بیت شعر آمده است. سکه‌های طلای او را «کریمخانی» می‌نامند. در زمان قاجاریه سکه‌های متعدد ضرب شهرهای مختلف موجود است. نوشته بر روی بعضی از سکه‌ها مثل سکه آقامحمد خان بسیار ساده می‌باشد. در این سکه‌ها فقط نام وی به صورت یا محمد بر بالای اسامی شهرهایی که سکه در آن ضرب می‌شده است، قرار دارد و بر پشت سکه یک بیت شعر منقور است. از اواسط دوره صفویه به شهرها با توجه به موقعیت سیاسی، جغرافیایی و مذهبی آنها عناوینی داده شد. این عناوین بر روی اغلب سکه‌های این دوره دیده می‌شود. در سکه‌های افشاریه، زندیه و قاجاریه نیز این عناوین به کار رفته است. در سال ۱۲۹۵ هـ . ق. در دوره ناصرالدین شاه دارالضرب‌هایت ولایات منحل گردید و ضرابخانه در پایتخت دایر شد. این عناوین از روی سکه‌ها حذف گشت. عناوین مذکور بدین شرح هستند:
دارالسلطنه اصفهان، دارالمرز رشت، دارالعباده یزد، دارالسعاده زنجان، دارالمؤمنین کاشان، دار الامان کرمان، دار السلطنه تبریز و دارالعلم شیراز. دستگاه ضرابخانه در زمان ناصرالدین شاه در تهران تأسیس و ناصرالدین شاه تا انقراض قاجاریه سکه‌های زرین به شکل ده تومانی، دو تومانی، یک تومانی، دو اشرفی، اشرفی، پنج هزاری، دو هزاری و سکه‌های سیمین به شکل پنج هزار دیناری، ده هزار دیناری، یک هزار دیناری، دو هزار دیناری، پنج تومانی، دو قرانی، پانصد دیناری، دو شاهی، پنج شاهی، شاهی، سکه‌های مسین و نیکل به صورت دویست دیناری، صد دیناری پنجاه دیناری، و بیست و پنج دیناری بوده‌اند. سکه‌های خطی و بدون تصویر تا زمان سلطنت فتحعلی شاه قاجار معمول بود. از تمام سکه‌هایی که در مورد آنها بحث شد، نمونه‌های با ارزش در موزه ملی ایران وجود دارد که از آغاز اسلام تا آخر دوره قاجاریه در طبقه دوم موزه اسلامی به نمایش گذاشته شده است»

سکه در دوران اسلامی

سکه در دوران اسلامی

سکه در دوران اسلامی

سکه در دوران اسلامی

سکه در دوران اسلامی

 

سکه در دوران اسلامی

علائم وجود طلا در زمین

علائم وجود طلا در زمین – نشانه های محل گنج و دفینه

بروزرسانی شده در تاریخ: ۴ تیر ,۱۳۹۸

علائم وجود طلا در زمین – نشانه های محل گنج و دفینه

 

 از کجا می توان فهمید که در محل و مکانی گنج و دفینه و طلا وجود دارد ؟ آثار و نشانه های گنج و دفینه چیست ؟

 

علائم وجود طلا در زمین - نشانه های محل گنج و دفینه نشانه های وجود داشتن گنج و طلا در محل نشانه های محل گنج و دفینه گنج یابی و دفینه یابی علائم وجود طلا و زیرخاکی در زمین علائم وجود طلا در زمین - نشانه های محل گنج و دفینه علائم گنج و دفینه در کدام زمین ها گنج وجود دارد ؟

علائم وجود طلا در زمین – نشانه های محل گنج و دفینه

علائم وجود طلا در زمین – نشانه های محل گنج و دفینه,علائم گنج و دفینه,نشانه های محل گنج و دفینه,در کدام زمین ها گنج وجود دارد ؟,گنج یابی و دفینه یابی,علائم وجود طلا و زیرخاکی در زمین,نشانه های وجود داشتن گنج و طلا در محل

علائم وجود طلا در زمین – نشانه های محل گنج و دفینه

از دیگر نشانه ها سنگ چین یا وجود سنگ های بزرگ طبیعی و هم غیر طبیعی در عمق های یک و نیم به بالا است . با رنگ و شکل های مختلف از قبیل سیاه . سفید و سبز رنگ و یا دیگر رنگ ها که اغلب این چند رنگ به وفور مشاهده و یافت می شود و دیگر نشانه ها آجر و خشت های خام و به صورت مربع و یا مستطیل است که به صورت پله کانی یا منظم و بی دلیل چیده شده باشد که درصد اینکه این مکان مسکونی بوده رو تائید نکند …

 

علائم وجود طلا در زمین – نشانه های محل گنج و دفینه

علائم و نشانه های محل دفینه و گنج
انواع نشانه های دفینه
علائم و نشانه های محل دفینه
نشانه های وجود گنج
نشانه های اثبات وجود گنج و وجود طلا
معرفی نشانه ها همراه با عکس
کامل ترین مجموعه نشانه ها
انواع نشانه های دفینه
باستان شناسی – علائم و نشانه های محل دفینه

همونطور که قبلا قولشو داده بودم که درباره ی علائم و نشانه هایی که در حین حفاری امکان داره با اون مواجه بشید اطلاعاتی در اختیارتون قرار بدم .

در حین حفاری امکان داره که با علائم و آثار زیادی مواجه بشید که در اکثر مکان ها مشترک است . و امکان داره با آثاری هم مواجه بشید که تا حالا نمونشو از نزدیک مشاهده نکرده باشید و یا نشنیده باشید . اما این آثار برای مکان و یا هدف های کوچک و متوسط صدق می کنه .

اول اینکه در سطح زمین باید نشانه هایی وجود داشته . مثلا تخته سنگی که نظرتونو جلب کنه و با بقیه سنگهای منطقه فرق داشته باشه و یا نوشته و نشانه هایی بر روی سنگ وجود داشته باشه و یا موارد دیگر . درخت کهن سال . چشمه ی آب . تپه خاکی . بعضی از افراد فکر می کنند که هر تپه ای نشانه ی بار است . در صورتی که از نشانه های بار داشتن یک تپه اینه که جنس تشکیل دهنده ی تپه از خاک باشه نه از سنگ . تپه در محلی قرار گرفته باشه که در اون منطقه مشابه اون تپه کم باشه و در نزدیکی اون تپه آثاری همچون درخت کهن سال و چشمه ی آب . همه ی این علائم برای اینه که با آثار و شواهد و دلیل و انگیزه ی بیشتری برای حفاری داشته باشید نه صرف تائید بار داشتن تمامیه هدف هاتون …..

دیگر نشانه ها از این قبیل است که در عمق یک الی یک و نیم متری آثار خودشو کم کم نشون بده مثلا سنگ چین . جسد انسان . سفال و کوزه های شکسته . زغال چوب و با سنگ که در قدیم جهت عایق از عبور آب برای محافظت از اموال استفاده می کردند . اما وجود زغال چوب یا سنگ هم از دلایل وجود بار نیست . چون در گذشته امکان داشته چوپانی و یا فردی در آن مکان آتشی روشن کرده جهت رفاه و رفع نیاز . تاوید زغال چوب در آن مکان وقتی تائید می شود که دیگر نشانه ها وجود داشته باشد و صرف تنها زغال چوب کافیست نیست . از دیگر نشانه ها سنگ چین یا وجود سنگ های بزرگ طبیعی و هم غیر طبیعی در عمق های یک و نیم به بالا است . با رنگ و شکل های مختلف از قبیل سیاه . سفید و سبز رنگ و یا دیگر رنگ ها که اغلب این چند رنگ به وفور مشاهده و یافت می شود و دیگر نشانه ها آجر و خشت های خام و به صورت مربع و یا مستطیل است که به صورت پله کانی یا منظم و بی دلیل چیده شده باشد که درصد اینکه این مکان مسکونی بوده رو تائید نکند . و دیگر نشانه ها وجود آهک و یا گل آهک است که اغلب جهت مقاومت و جلوگیری از نشست خاک بدین منظور استفاده می شده .

 

 

علائم وجود طلا در زمین – نشانه های محل گنج و دفینه

علائم و نشانه گنج ، نکات اولیه و ضروری گنجیابی و دفینه‌یابی

علائم و نشانه گنج ، نکات اولیه و ضروری گنجیابی و دفینه‌یابی

بروزرسانی شده در تاریخ: ۳ تیر ,۱۳۹۸

علائم و نشانه گنج ، نکات اولیه و ضروری گنجیابی و دفینه‌یابی

 

نشانه گنج را چگونه بیابیم؟

برای رسیدن به گنج بزرگ نیازمند دانستن اصول و قواعد گنج یابی هستیم که ما را در رسیدن و پیدا کردن گنج یاری نماید. برای آشنایی با قوانین اصلی گنجیابی این مقاله را بخوانید.

علائم و نشانه گنج ، نکات اولیه و ضروری گنجیابی و دفینه‌یابی

نشانه‌های گنج

علائم و نشانه گنج ، نکات اولیه و ضروری گنجیابی و دفینه‌یابی

در حین حفاری امکان داره که با علائم و آثار زیادی مواجه بشوید که در اکثر مکان ها مشترک است و امکان داره با آثار و علائم و نشانه گنج هم مواجه بشوید که تا حالا نمونه اش را از نزدیک مشاهده نکرده باشید و یا نشنیده باشید . معمولا این آثار برای مکانها و یا هدف های کوچک و متوسط صدق می کند .

بررسی و تحلیل موارد یافت شده کار هر کسی نیست و ایجاد حتی یک تغییر کوچک میتونه ما رو از راه درست منحرف بکنه و تمام زحمات رو به باد بده.

بررسی و حل معمای گنج ها نیازمند دانش گنج یابی است. برای این منظور مقاله ای را جهت آشنایی شما عزیزان با بحث دفینه یابی آماده نموده ایم.

علائم و نشانه گنج

 

 

اول اینکه در سطح زمین باید نشانه هایی وجود داشته باشد. مثلا تخته سنگی که بتواند نظرها را به خود جلب نماید، باید با بقیه سنگهای اطراف فرق داشته باشد و به راحتی نتوان آن را جابجا نمود و یا اینکه نوشته و نشانه هایی بر روی سنگ وجود داشته باشد و یا …

 

علائم و نشانه گنج

 

 

برای رسیدن به گنج بزرگ نیازمند دانستن اصول و قواعدی هستیم که ما را در رسیده و پیدا کردن گنج یاری نماید. برای آشنایی با قوانین اصلی گنجیابی این مقاله را بخوانید.

توجه داشته باشید وجود تخته سنگ، درخت کهنسال، چشمه آب، تپه و تل خاکی، دلیل وجود حتمی و صددرصدی نشانه های گنج و دفینه نیست!

نشانه‌های گنج بزرگ

بعضی از افراد فکر می کنند که هر تپه‌ای از نشانه گنج است، در صورتی که از نشانه های وجود گنج در یک تپه این است که اولا خاک آن دستی بوده و نباید بکر یا طبیعی و دارای رگه های سنگی باشد. ثانیا تپه در محلی قرار گرفته باشه که در اون منطقه مشابه اون تپه کم باشد و در نزدیکی اون تپه آثاری همچون درخت کهنسال و چشمه آب و … وجود داشته باشد. توجه داشته باشید که با دیدن درست آثار و علائم موجود و گمانه زنی درست و اصولی، می تواند شما را از حفاریهای بیهوده و مایوس کننده، تا حدود زیادی نجات دهد!

پس از شروع حفاری نیز توجه داشته باشید که ابتدا باید از خاک سطح عبور کنید و بسته به منطقه مورد نظر (کوهستانی، جنگلی، کشاورزی و …) حداکثر تا عمق ۷۰ سانتیمتر، آثاری همچون ذغال، خشت یا تکه آجر، سنگ رودخانه ای و … تا این عمق، دلیلی محسوب نمیشوند و حدودا از عمق یک متری به بعد است که باید آثار را کم کم مشاهده نمایید، مثل سنگ چین، خاک قبر یا جسد انسان، کوزه سفالی، ذغال چوب یکدست (حداقل ۷ سانتیمتر) و یا گلهای صابونی(روغنی) که در گذشته جهت عایق و جلوگیری از عبور آب و رطوبت و محافظت از اموال مورد استفاده قرار می گرفته و …

علائم و نشانه گنج
علائم و نشانه گنج

اما وجود ذغال چوب یا سنگ هم از دلایل وجود صددرصد گنج و دفینه نیست، چرا که در گذشته امکان داشته چوپانی و یا فردی در آن مکان آتشی روشن کرده باشد و یا سقف چوبی و دیوار سنگی ساختمان و عمارتی بر اثر جنگ یا آتش سوزی فرو ریخته باشد. آن مکان وقتی تائید میشود که نشانه های دیگر هم وجود داشته باشند و به هیچ عنوان خاک بهم خورده و دارای لکه های مختلف نباشد.

 

از دیگر نشانه های گنج ، سنگ چین با ملات یا وجود تخته سنگ یا سنگ های تراش خورده بزرگ در عمق حدودی یک و نیم متر به بعد است.

آجر و خشت های خام که بصورت مربع بوده و پلکانی یا منظم و بی دلیل چیده شده باشند بطوریکه مسکونی بودن مکان را تائید نکند، نیز می تواند از نشانه های گنج باشد و …

موارد ذکر شده بالا بخش بسیار کوچکی از مبحث چگونگی شناخت آثار و علائم و نیز چگونگی حفاری صحیح و موفقیت آمیز می باشد که برای شروع، به تمامی علاقمندان تقدیم می گردد.

علائم و نشانه گنج
علائم و نشانه گنج

علائم و نشانه گنج ، نکات اولیه و ضروری گنجیابی و دفینه‌یابی

دانستنیهای ضروری قبل از حفاری گنج

گاز طلا

گاز طلای بارهای سنگین با قدمت بالای هزار سال بیشتر به رنگ آبی روشن است.
-کسانی که سرمایه حداقل ۵ میلیون تومان ندارند دنبال کارها گنجیابی و حفاری نروند چونکه پول,پول میاره -جیب خالی فقر ورنج.
-هرجایی تو زمین جنس طلای سبک نوشته دار داشت بدونید اون نشانه سربار جنسه
-بعضی قبرها جنسشون زیر قبر میفته
-داخل قبرستان بچه ها بعضی قبر ها دو طبقه و دارای جنس خوب هستند
– نماد کاسه و ستاره نشانه قبرستان یهودی با ۱۲ عدد قبر پربار است
-در صورت باز کردن اتاقکهای ساروجی داخل آنها نشوید چون امکان پودر شدن بدنتان خیلی زیاد است به علت وجود اورانیوم و سیانید. قبل از ورود یک گوسفند یا بز یا سگ را داخل اتاقک بفرستید برای خنثی کردن تله آن نشانه گنج
-هرجایی نماد و نشانه داشت اونجا دنبال جنس بگردید نه توی زمین کشاورزی
-دفینه ها شامل مومیایی و بارهای سنگین در عمق بالای ۱۲ متر تا ۲۸ متری داخل اتاقک ساروجی هستند.و بهترین وسیله برای بدست آوردن آنها کار با بیل مکانیکی و پیکور است.
-هنگام کار کردن در یک منطقه در عمق بالای هدف هیچگاه از آب استفاده نکنید چون همیشه نیم متر بالاتر از اتاق ساروجی لایه ای از موادی پودری به رنگ سیمان وجود دارد که در صورت رسیدن آب به آن لایه ای ساروجی دیگر برای جلوگیری از نفوذ آب به اتاقک تشکیل میدهد
-هنگام کار کردن و رسیدن به آثار و علائم نزدیک جنس برای محفوظ بودن در برابر گاز های سمی میتوان از خمیری که با استفاده از پودر ذغال چوب و سرکه بدست می اید را درون چند لایه پارچه بگذارید و پارچه رو جلوی بینی و دهانتان ببندید
-در مواقع حفاری قبر و بارهای سنگین حتما آب و سرکه و شیر و آمپول دیمرکاپرول همراه داشته باشید.

 

 

علائم و نشانه گنج ، نکات اولیه و ضروری گنجیابی و دفینه‌یابی

عوامل و روشهای موفقیت در گنج یابی و دفینه یابی چیست

عوامل و روشهای موفقیت در گنج یابی و دفینه یابی چیست

بروزرسانی شده در تاریخ: ۲ تیر ,۱۳۹۸

عوامل و روشهای موفقیت در گنج یابی و دفینه یابی چیست

 

با چه روشها و فاکتورهایی میتوان در امر پیدا کردن و یافتن گنج و دفینه های زیرزمینی موفق بود ؟ با چه افراد و اشخاصی باید به دنبال گنج و دفینه رفت ؟ عامل موفقیت در گنج یابی و دفینه یابی چیست ؟ در ادامه مطلب کلیه این فاکتورها و عوامل توضیح داده شده است …

عوامل و روشهای موفقیت در گنج یابی و دفینه یابی چیست

عوامل و روشهای موفقیت در گنج یابی و دفینه یابی چیست

 

عوامل و روشهای موفقیت در گنج یابی و دفینه یابی چیست

عوامل و روشهای موفقیت در گنج یابی و دفینه یابی چیست

اکثرا آدمهایی که دنبال گنج و حفاری میرن آدمهای موفقی نیستن چون فاکتورهای مهم این کار را ندارن. ولی اگه کسی فاکتورهای کار را داشته باشه احتمال موفقیتش خیلی بالاست.
حالا ببینیم چه زمینه هایی برای موفقیت باید فراهم باشه :
– اول اینکه آدمهای ورشکسته و گرفتار نمی تونند تو این کار موفق باشن ، شما وقتی میخواهی بری دنبال یک ثروت باد آورده چند میلیاردی باید توان هزینه های کار را داشته باشی.
– دوم اینکه این کار عجله بر نمیداره و باید صبور بود ممکنه آدم انقدر خوش شانس باشه که همون بار اول به نتیجه برسه و ممکنه این کار سالها طول بکشه.
یک مثل همین جا در مورد فاکتور دوم براتون بگم که منظورم رو بفهمید: مردی بوده که سالها با زن و بچه اش تو بیابون زندگی میکرده هر روز صبح پا میشده و بیل و کلنگش رو بر میداشت و می رفت حفاری. بعد از سی سال زنش خسته میشه و بهش میگه : یا مری دنبال کار یا اگه رفتی حفاری تا چیزی در نیوردی بر نمیگردی خونه. مرد پا میشه و میره بیابون ، از ناراحتی نمیدونسته چی کار کنه . ظهر که میشه زیر یک دیوار خراب میشینه و تکه نانی رو در میاره و شروع مکنه خوردن و گریه کردن که دیگه جائی توی خونه نداره. بعد از خوردن نان یک چرتی میزنه و تو این فکر بوده که همون جا باید بخوابه.

عوامل و روشهای موفقیت در گنج یابی و دفینه یابی چیست

مرد می خواست بلند بشه پشتش گیر میکنه به یک تکه استخوانی که در دیوار بود مرد زخمی میشه و مرده با عصبانیت یک لگد به استخوان میزنه و استخوان با یک خمره سکه از دیوار پرت میشه بیرون.
یعنی میخوام این رو بگم که باید قسمت کسی که دنبالش هست باشه و فکر نکنه یک روزه نتیجه میگیره.
– وسایل کارت باید همیشه آماده باشه.
– با کسانی باید این کار رو انجام بدی که چشم و دل سیر باشن که اگه یک روز نتیجه گرفتی سر از قبر در نیاری.
– میگن یک نفر برای حفاری کمه و دو نفر زیاد . خودت معنی کن که چقدر باید در انتخاب افراد دقت کنی
– یکی از مهمترین مسائل تو حفاری دونستن جاهای پر بار هست یا داشتن سند (نسخه) که کار کردن به واقعیت نزدیکتر باشه.
– داشتن یک دستگاه گنج یاب خوب که بتونه کارتو درست انجام بده.
در این مورد هم یک توضیحی بدم . خیلی از دستگا هایی که در ایران هست که به درد لای جرز دیوار هم نمیخوره یا مین یاب هستن که فقط آهن رو برات میگیرن یا آپگرید شده هستن و اصلا کارائی ندارند یا ساخت کشور چین و ایران که اصلا بدرد نمیخورن.
خیلی ها هستن که میگن ما اینقدر میگیریم براتون دستگاه میزنیم ، همه دنبال پر کردن جیبشون هستن و کاری برای شما انجام نمی دن . اگه کسی دستگاهش کارائی داشته باشه یک بار برای خودش کار میکنه و این کار رو میبوسه و میزاره کنار. پس مطمئن باشید اینها یک مشت کلاه بردار و شیادن مگر اینکه قبلش دستگاه رو تست کنید و از کارائی اون مطمئن شوید.
در ضمن افرادی موفق هستن که بتونند یک دستگاه خوب برای خودشون تهیه کنند (بخرن) و تا انتهای کار دستگاه بالای سر کارشون باشه. چون گاهی اوقات افراد با نیم متر پس یا پیش از رسیدن به هدف باز میمونن.
اگه کسی خواست ، نسبت به سرمایه گذاریش بهش پیشنهاد میده دنبال چی بگرده.
– داشتن یک شغل خوب ، چون این کار اگه بخواد کار اصلی شما باشه وای بحالتون. شما باید مشغول به کار باشی و به حفاری به عنوان یک تفریح یا کار دوم نگاه کنید. فقط این جور هست که اگه موفق نشدید یا زمان موفقیت طولانی شد مایوس نمیشید و ادامه میدید و چون مشکلات وارد زندگیتون نمیشه درصد موفقیتتون بالا میره.
– مهمترین مورد که موفقیت انسان را بالا میبره داشتن یک استاد اهل فن و خبره است. اگر بدون یک استاد به بیایان بروید احتمال موفقیت خیلی پایین است. باید از تجربه حفاران قدیمی استفاده کرد چون هر چه باشد آنها بیشتر از ما در بیابان بوده اند.
استاد باید بینشی فراتر از دیگران داشته باشد. یعنی:
۱- باید آثار شناس باشد و هر آثاری را که در بیابان یا کوهستان یا هر جایی می بیند معنای آن را بداند.
۲- استاد باید از روی تجربه بوی دفینه را حس کند.
۳- خاک ها را لایه به لایه بشناسد.
۴- به غارها تسلط کامل داشته باشد.
۵- خطرات کار را بداند.
۶- تله ها را بشناسد و طرز از کار انداختن آنها را بلد باشد.
۷- از طلسمات آگاهی کامل داشته باشد و چه طلسمات قبل از اسلام چه طلسمات بعد از اسلام را بتواند باطل کند.
اینها شرایط یک استاد هست که برای یاد گیری هر کدام وقت فرآوان صرف شده است و هیچ وقت چنین استادی را نباید رها کرد و می توان از این استاد استفاده برد و درسها آموخت و به نتیجه رسید.
۱۰- داشتن یک بلد خوب و مورد اعتماد در منطقه ای که می خواهید حفاری کنید.
اینها فاکتورهای مهم موفقیت در حفاری هست که اگه نداشتید دنبالش نرید که فقط چند تا کفش آهنی پاره میکنی و از زندگی اصلی خودت می افتی و هیچ نتیجه ای هم نمیگیری.

عوامل و روشهای موفقیت در گنج یابی و دفینه یابی چیست

لوازم حفاری
زمانی که از شهر پا به بیرون میگذاریم در اصطلاح حفاری به آن میگویند ، به بیابان رفتن. حالا چه در کوه باشیم چه در جنگل چه در کویر
تیله کن (حفار) چه مجاز چه غیر مجاز زمانی که به بیابان میرود باید با تجهیزات کامل باشد ، در غیر این صورت گرفتن نتیجه سخت خواهد بود.
بعضی وقتها انسان به بیابان میرود و فکر میکند همه چیز رو برای یک حفاری موفق برداشته است که در حین کار متوجه کمبودها میشود و با اجبار باید حفاری را تعطیل کند و برگردد ما برای اینکه به این مشکلات بر نخورید و به خواسته یکی از دوستان مبحثی رو در مورد لوازم حفاری نوشتیم که مطالعه بفرمائید.
اولین لوازم حفاری که هر کسی از آن آگاهی دارد بیل و کلنگ و قلم هست. ولی همیشه سعی کنید یک بیلچه و یک دسته کوتاه برای بیل بلند و چند تا دسته برای کلنگ همراه داشته باشید. مورد بعدی چادر هست که باید تا جائی که میشود سبک و جا دار باشد و همیشه سهی کنید یک مشما(نایلون)  برای روی چادر و یک مشما برای زیر آن همراه داشته باشید که اگر با باران مواجه شدید مشکلی نداشته باشید.
میخ در اندازه های مختلف حتما به همراه داشته باشید. نه جای شما را تنگ میکند نه وزنی دارد و بسیار هم بدرد میخورد و اکثر حفاران به آن توجهی نمی کنند.
ذغال و یک منقل بیابانی تا شو به همراه داشته باشید. چون با شکم گشنه و غذای سرد چند روز بیشتر نمیتوان حفاری کرد. کنسرو برای حفاری بد نیست ولی غذای کاملی برای کسی که میخواهد ساعتها کلنگ یا بیل بزند محسوب نمیشود. خصوصا در هوای سرد.
الکل جامد از بهترین چیزها برای روشن کردن آتش هست که هم بی خطر میباشد و هم خوب میسوزد و هم دود نمیکند و زود هم تمام نمیشود. همیشه سعی کنید از بردن نفت و بنزین پرهیز کنید چون نه تنها خطرناک هست بلکه اگر روی لباس یا پتوی شما بریزد بوی آن اجازه کار کردن و استراحت رو به شما نمیدهد (خصوصا نفت که برای بسیاری از حفاران پیش آمده است) پس الکل جامد فراموش نشود.
اگر در جائی میخواهید مشغول به حفاری شوید که نم و رطوبت آن بالا میباشد الکل جامد هم کارائی ندارد و باید از چسب موکت استفاده کرد و یک تکه ذغال خشک را آغشته به چسب موکت کرد و آن را آتش زد. چون هر چقدر هم هوا نمور باشد این ذغال خاموش نمیشود.

عوامل و روشهای موفقیت در گنج یابی و دفینه یابی چیست
در مورد روشن کردن آتش توجه داشته باشید که مهم نیست در جنگل هستید یا کویر همیشه بعد از اتمام کار آتش را خاموش کنید.
قطب نما حتما همیشه به همراه داشته باشید و کار کردن با آن را کاملا آموزش ببینید نه به صورت طوطیواری.
اگه بتونید یک جی پی اس به همراه ببرید عالی هست ولی حتی اکه این دستگاه رو هم بردید قطب نما فراموش نشود چون بر عکس افراد که فکر میکنند جی پی اس کار قطب نما را انجام میدهد ، بعضی وقتها کارائی ندارد مانند داخل یک چاه یا غار یا….
دوربین فیلم برداری در حفاری بسیار بدرد میخورد و بارها این به من ثابت شده است. گاهی اوقات انسان مجبور میشود کاری را نیمه رها کند یا نتیجه مطلوب را نمیگیرد ، وقتی یک دوربین فیلم برداری همراه دارید از کار فیلم میگیرید و بارها اون را در محل امن خانه و بی دغدغه میبینید. شاید مطلبی نظر شما را جلب کند که در حین کار اصلا به آن توجهی نداشته اید یا به کسی نشان دهید که بتواند به شما کمک کند. تجربه ثابت کرده در در زمانی که انسان با استرس مشغول کاری هست اشتباهاتش بیش از سه برابر میشود. پس حتما از کارتان فیلم تهیه کنید.

عوامل و روشهای موفقیت در گنج یابی و دفینه یابی چیست
دوربین شکاری جزو وسائل اساسی برای حفاری میباشد چه در موقعی که انسان میخواهد هدف را معین کند چه در مواقع حفاری. گاهی هدف در جایی قرار گرفته است که نمیتوان آن را از دور به دقت مشاهده کرد و تصمیم گرفت که آیا هدف همان هست یا نه و انسان در شک و تردید باقی میماند و اینجا هست که دوربین شکاری بدرد شما میخورد و در مواقع حفاری نیز همیشه تیم به یک دیدبان احتیاج دارد که با همان دوربین مواظب اطراف باشد، چه حیوانات اطراف چه انسان.
لوازم گرمایی مانند پتو و کیسه خواب حتما به همراه داشته باشید چه در کویر چه در جنگل چون هیچ وقت نمیتوان تشخیص داد که شب هوا سرد است یا گرم.
همیشه برای یک سفر دو روزه به اندازه شش روز غذا با خود حمل کنید چون نمیتوان گفت که یک کار حفاری چند روز طول میکشد. چون هیچ کس هیچ جنسی را با دست خودش جایی نگذاشته است که بتواند دقیقا بگوید چند روز حفاری داریم. سعی کنید حداقل در هر سه وعده غذایی یک وعده غذای گرم بخورید.
تعداد افراد اکیپ حفاری باید کامل باشد در مورد استفاده از دوستان خست به خرج ندهید ولی آنها را با اطلاعات کامل انتخاب کنید. عموما یک اکیپ خوب حفاری باید بیشتر از چهار نفر باشد و باز هم تاکید میکنم کسانی که شناخت کامل از آنها دارید. کلیه افراد اکیپ در تمام مراحل کار باید از بزرگ اکیپ تبعیت کنند و هیچ کس نباید روی حرف بزرگ اکیپ حرفی بزند حتی اگر ایشان اشتباه میگفت (اگر میخواهید موفق شوید) توجه کنید.همیشه یک نفر را مسئول درست کردن غذا و دادن سرویس به افراد بگذارید ، چون راندمان کار را بسیار بالا میبرد.
در مورد کفشی که برای هر منطقه استفاده میکنید توجه داشته باشید.
همیشه یک جفت دمپایی به همراه ببرید و کبریت چند برابر نیاز همراه داشته باشید و دستمال کاغذی به صورت رول.
برای سهولت در کار و وقت سعی کنید تمام ظرفهای خود را یکبار مصرف استفاده کنید و فقط یک ماهیتابه همراه خود داشته باشید.
از همه چیز مهمتر آب هست که بیش از میزان احتیاج همراه ببرید که همه چیز رو میشه برای یک روز تحمل کرد ولی بی آبی رو نمیشه.

 

 

عوامل و روشهای موفقیت در گنج یابی و دفینه یابی چیست

شیوه نوین تخریب با کتراک

شیوه نوین تخریب با کتراک

بروزرسانی شده در تاریخ: ۱ تیر ,۱۳۹۸

شیوه نوین تخریب با کتراک

یکی از شیوه های نوین تخریب بتن ، سنگ و ساروج :
کتراک ماده ای غیر انفجاری است که میتوان با استفاده از آن تخریبی ایمن و بدون سر و صدا داشت ، این ماده شیمیایی به صورت پودر با مش بندی بالای ۲۰۰ است که به هنگام ترکیب کتراک با آب و واکنش شیمیایی آب با مواد شیمیایی باعث ایجاد حرارت ( واکنش گرماده ) می شود و این واکنش با افزایش حجم ۱ الی ۵ درصدی همراه است .

شیوه نوین تخریب با کتراک

کتراک در واقع نوعی سیمان انبساطی است که مواد دیگری به آن اضافه شده تا برای تخریب سیمان مستهکم شده از آن بهره برد ، سیمان سفت شده یا بتن میتواند بسیار سخت باشد و برای تخریب آن اکثرا از دستگاه های تخریب بتن ، هیتی و … استفاده می شود و عامه مردم استفاده از مواد شیمیایی را نمی شناسند و به آن مشرف نیستند در این بین پیمانکاران با استفاده از شیوه نوین تخریب میتوانند بهترین نوع تخریب را با کتراک در حالی که کمترین هزینه را متقبل می شوند داشته باشند .

استفاده کتراک توسط پیمانکاران امروزه بسیار مرسوم شده زیرا با استفاده از این ماده بدون هیچ گونه سروصدا و انفجار و پرتابش سنگ میتوان با کمترین نیروی انسانی و هزینه بیشترین حجم تخریب را بدست آورد ، اما هنوز هم بسیاری از افراد با این مدل تخریب آشنایی کاملی ندارند و استفاده از محصولات شیمیایی را توصیه نمی کنند ! پیشنهاد ما این است که تنها یک بار از این محصول استفاده نمایید تا مشتری دائم گرین راک شوید .

صحولت در استفاده از کتراک باعث شده تا نظر بسیاری از افراد به آن جذب شود ، برای استفاده از این محصول تنها کافیست یک نیرو غیر متخصص ( کارگر ساده ) استخدام کنید تا برای حفر سوراخ ها به شما کمک کند و کتراک را با آب ترکیب کرده و درون سوراخ ها بریزید ! اگر مشکل دریل و مته دارید بهترین روش استفاده از دریل های استیجاری است و در مکان هایی همچون کوه و بیابان که امکان استفاده از برق نیست میتوان از مته های شارژی استفاده نمود و به راحتی کتراک را استفاده کرد .

شیوه نوین تخریب با کتراک

تنها امری که حائز اهمیت است این است که در هنگام تخریب باید اطراف سنگ یا بتن مورد نظر را خالی کنید و از نگاه کردن درون سوراخ ها خود داری کنید زیرا ترکیب آب و کتراک باعث ایجاد گاز شدید و آسیب به چشم و ریه می شود ، استفاده از دستکش ، ماسک و عینک ایمنی میتواند تضمینی بر سلامت شما در هنگام استفاده از کتراک باشد .

موج‌های سنگی استرالیا

موج‌های سنگی استرالیا

بروزرسانی شده در تاریخ: ۳۰ خرداد ,۱۳۹۸

موج‌های سنگی استرالیا

صخره‌های مواج استرالیا

صخره های امواجی شکل یکی از پدیده های شگفت انگیز طبیعی اند که در شرق شهر کوچک هایدن در غرب استرالیا قرار گرفته اند. نام صخره های موجی هایدن استرالیا صخره های جالب از شکل خاصشان که شبیه به امواج بلند اقیانوسی هستند، گرفته شده است.

استرالیا,عجایب گردشگری جهان,دیدنی های استرالیاموج‌های صخره‌ای هایدن یکی از جاذبه‌های گردشگری استرالیا

 

شکل‌گیری صخره‌های مواج هایدن

باید به این نکته توجه کرد که فرم خاص صخره‌های موجی هایدن (Hyden and Wave Rock) در اثر پدیده موج تشکیل نشده است، بلکه در اثر فرسایش هوایی که در زیر سطح زمین رخ داده، قبل از اینکه به بیرون نمایان شود، اتفاق افتاده است و نتیجه آن هم شکل دواری است که در بالای صخره‌ها می‌بینید و شما را احتمالا یاد موج دریا می‌اندازد. این امواج از گرانیت تشکیل شده اند و ۱۵ متر ارتفاع و ۱۱۰ متر طول دارند.

استرالیا,عجایب گردشگری جهان,دیدنی های استرالیادیواره‌ی صخره مواج هایدن

موج‌های سنگی استرالیا

دیواره‌ای در بالای این صخره‌ها وجود دارد که مثل یک محافظ عمل می‌کند. این دیواره کمک می‌کند تا آب باران در سد ذخیره شود. این دیواره در سال ۱۹۵۱ ساخته شد.

 

بازدید از موج صخره ای استرالیا

در محوطه ای از سنگ های ماقبل تاریخ قدم زدن روی فرشی از گل های وحشی، زیر آسمان آبی روشن، گوش سپردن به پیچش باد در لابلای درختان، تجربه ای عالی و بی نظیر خواهد بود. با هر قدم از شکل و اندازه این سنگ ها که در اثر شرایط آب و هوایی فرسایش یافته اند، متعجب خواهید شد.

صخره های مواج هایدن,صخره هایدن,عجایب گردشگریتصاویر دیدنی از صخره‌های مواج هایدن (hyden rock)

 

صخره موج در ۹۴کیلومتر شهر کوچکی به نام هایدن و ۲۹۶ کیلومتر شهر پرت در جنوب غربی استرالیا واقع شده است. برای رسیدن به پرت( Perth) می بایست از پایتخت استرالیا چهار ساعت رانندگی کنید و یا یک ساعت پرواز را انتخاب کنید. برای این منطقه اتوبوس بخش عمومی هر دو هفته یکبار در نظر گرفته شده است.

صخره مواج هایدن,جاذبه های گردشگری استرالیا,صخره هایدنموج صخره‌ای استرالیا سالانه مورد بازدید بسیاری از گردشگران قرار می‌گیرد

 

در راه رسیدن به منطقه متوجه تغییر کاملا بارز پوشش گیاهی در منطقه می شوید. در امتداد جاده از منطقه ای با پوشش گیاهی متراکم و جنگلی به سمت فلاتی با پوشش گیاهی باز تر و صحرایی می روید و سپس شاهد رویش گل های زیبای صحرایی خواهید بود. همچنین در هنگام عبور از جاده های این منطقه می توانید کانگاروها را تماشا کنید که در میان جاده در حال پریدن هستند

دیدنی های جهان,جاذبه های گردشگری جهان,صخره هایدنصخره هایدن یکی از عجایب گردشگری جهان

 

شهر هایدن شاید شهر بزرگی نباشد، اما دیدنی‌های آن محدود به صخره‌های موجی هایدن نیست. فرش‌های رنگینی از گل‌های وحشی غرب استرالیا که از ماه سپتامبر تا نوامبر می‌رویند. دیدن پرندگان بومی که تعداد آن‌ها به حدود ۴۰ گونه‌ی خاص و متفاوت می‌رسد، بازدید از پارک وحشی هایدن که در آن کوالا‌های دوست داشتنی و تعدادی کانگوروی سفید کمیاب نگهداری می‌شود، بازدید از صخره‌های بومی غار Mulka و…

صخره هایدن,موج سنگی هایدن,هایدن استرالیامناظر زیبای صخره‌‌ی هایدن

موج‌های سنگی استرالیا

امکانات اقامتی در شهر کوچک هایدن زیاد است، از متل‌های کوچک و زیبا گرفته تا هتل‌هایی مخصوص بک پکر‌ها و کلبه‌های کوچک. علاوه بر این، در این شهر نانوایی ها، مغازه‌های اغذیه فروشی، رستوران‌ها و کافه‌های خوبی برای هر ذائقه‌ای وجود دارد.

صخره مواج هایدن,جاذبه های گردشگری استرالیا,صخره هایدنموج‌ صخره‌ای هایدن واقع در استرالیا

موج‌های سنگی استرالیا

تپه های مغناطیسی در هند

تپه های مغناطیسی در هند

بروزرسانی شده در تاریخ: ۲۹ خرداد ,۱۳۹۸

تپه های مغناطیسی در هند

تپه های مغناطیسی هند واقع در فاصله ۳۰ کیلومتری شهر له و در نزدیکی بزرگراه له –کارگیل (the Leh-Kargil) قرار گرفته است. در این بزرگراه جاده ای کوچک است که پدیده گرانش را به شکل دیگه ای نشان می دهد.

 

تپه های مغناطیسی (Magnetic Hills) یا شیب‌های با جاذبه معکوس، سراشیبی‌هایی هستند که درک ما از جاذبه زمین را به چالش می‌کشند. در این مناطق عجیب و اسرارآمیز خودروهایی که در وضعیت خلاص قرار دارند، در کمال تعجب به جای حرکت به سمت پایین سراشیبی، به بالا حرکت می‌کنند.

 

این اتفاق های عجیب و غریب که در بزرگراه له -کارل نام بردیم، توسط تمام گردشگرانی که از سراسر جهان به این منطقه سفر کرده اند امتحان شده است. بنابراین افراد بسیاری را می توان پیدا کرد که وجود چنین خصوصیتی را در تپه های مغناطیسی هند شهادت بدهند.

تپه های مغناطیسی در هند

تپه های مغناطسی هند,جاذبه های گردشگری هند,سفر به هندعلت جاذبه تپه‌های شهر له

 

علت جاذبه تپه‌های شهر له، از خرافه تا نظریه‌های علمی

روستاییان ساکن لاداخ معتقدند که زمانی در گذشته، جاده ای وجود داشته است که مردم را به سمت بهشت راهنمایی می کرد و می برد. کسانی که به درستی سزاوار بودند و به نیک سیرت بودند، در این جاده مستقیم به سمت بهشت هدایت می شدند و حرکت می کردند. اما کسانی که درست کردار یا درست سیرت نبودند، هرگز نمی توانستند این کار را انجام دهند.

 

بعدها یک نظریه معقول گفته شد. این تئوری بیان می کند که یک نیروی مغناطیسی قوی وجود دارد که از سمت تپه ها می آید. همین نیوری مغناطیسی قوی باعث می شود که وسایل نقلیه ای را که در محدوده آن قرار می گیرند به سمت آن جذب و کشیده شوند.

تپه های مغناطیسی در هند

تپه های مغناطسی شهر له,تپه جاذبه هند,عجایب گردشگریتپه های مغناطسی له، از خرافه تا واقعیت

 

یکی دیگر از نظریه هایی که در رابطه با تپه های مغناطیسی هند در منطقه لاداخ و شهر له عنوان شده است به نظریه خطای چشم معروف است. که می گوید این تپه ها هیچ منبع نیروی مغناطیسی ندارند؛

 

بلکه فقط یک توهم ایجاد شده از انعکاس نور است که باعث می شود جاده ای که به سمت تپه های مغناطیسی هند پایین می رود را شیب دار نبینید. همین شیب هم باعث حرکت اجسامی مانند وسایل نقلیه به سمت کوه های مغناطیسی لاداخ می شود.

 

این نظریه عنوان می کند که شیب این جاده ها منفی است اما به چشم ما انسان ها، دارای شیبی مثبت و به سمت بالا دیده می شوند. بنابراین، هنگامی که وسیله نقلیه ای را در حال حرکت به سمت بالا در این جاده می بینید، در واقع آن ماشین به سمت پایین در حال حرکت است.

 

تابلو علامت زرد رنگی که چند متر دورتر از تپه های مغناطیسی هند در کنار این جاده نصب شده است، راهنمایی های لازم را به مسافران و گردشگران می کند. گردشگران می‌توانند وسیله نقلیه خود را روی دنده خلاص در این ناحیه پارک کرده و شاهد حرکت ماشین‌ها در جاده باشند.

تپه های مغناطیسی در هند

تپه های مغناطسی هند,جاذبه های گردشگری هند,عجایب هندتپه جاذبه شهر له در هند

 

خطوط هوایی

به عنوان یک حقیقت و اتفاق در این باره همچنین می بایست به خطوط هوایی هندوستان رجوع کرد. نیروی هوایی هند به خاطر اینکه به دلیل تداخل های مغناطیسی در این منطقه هواپیماهایش انحراف پیدا می کرد یا به مشکل برمی خورد، دستور داده است که از روی این ناحیه به هیچ عنوان پرواز نداشته باشند.

 

بسیاری از هواپیماهایی که در گذشته از بالای تپه های مغناطیسی می گذشتند دچار اختلالات مغناطیسی در رادار خود شده و تحت تاثیر نیروی مغناطیسی تپه ها قرار می گرفتند.

تپه های مغناطیسی در هند

برج علی آباد کشمر

برج علی آباد کشمر

بروزرسانی شده در تاریخ: ۲۸ خرداد ,۱۳۹۸

برج علی آباد کشمر

تاریخچه برج علی‌آباد کشمر

این بناء بر فراز بقایا و آواره‌های قلعه کهن بنام کوشک بنیان شده و زمان ساخت این مناره را در حدود قرن هفتم هجری قمری دوره کیانیان و اشکانیان می‌دانند. روایات زیادی در مورد این بنا حکایت شده است. اعتقاد بر این است که این برج یک مقبره بوده‌است. به همین خاطر به مقبره کشمر نیز معروف شده‌است.

 

این که مقبره چه شخصیتی است به خوبی مشخص نیست. یا به یادبود زرتشت یا طغرل سلجوقی ساخته شده‌است یا یادبود نبوده و مقبره یکی از این افراد بوده‌است. این برج به آتشکده زرتشت نیز معروف است. این برج به هر منظوری ساخته شده بر کنار راه معروفی بوده‌است که مرکز ایران را به نیشابور متصل می‌کرده‌است و مسافران زیادی در گذر از این منطقه از آن دیدن کرده‌اند.

برج علی آباد کشمر

برج علی آباد کشمر,برج علی آباد,مکان های تاریخی ایران

تاریخچه برج علی آباد کشمر

 

• مطالعاتی که محققان روی این بنا انجام داده‌اند، دریافته‌اند که لحظه تحویل سال شمسی از روی این برج در محل یکی از طاقچه‌های آن با استفاده از نور خورشید تعیین می‌شده است.

معماری برج علی آباد کشمر

برج علی آباد کشمر بیشتر نشان دهنده اسلوب معماری در قرن هفتم است و از دیدگاه معماری با برج رادکان چناران قابل مقایسه است. این بنا از داخل دارای سه طبقه‌است و ارتفاع تیزه اصلی گنبد تا کف ۳۱ متر است.

برج علی آباد کشمر

برج علی آباد,برج کشمر,برج تاریخی کشمر

برج علی آباد یکی از بناهای تاریخی و زیبای کشمر

 

نمای خارجی برج علی آباد در پائین هشت ضلعی و بالاترین قسمت آن دارای گنبد مخروطی و به صورت دو پوسته است که ۴۸ نیم ستون به انضمام تزئینات هندسی از آجر و کاشی فیروز ای زینت بخشی از آن شده است و راهروی پلکانی و مارپیچ بین دو جداره صعود به پوشش اول را مهیا می‌کند.

 

شکل مناره مانند برجی است که منظره خارجی آن از چهل و هشت ترک آجری تشکیل شده است و دوازده قالب آجری مزین به اشکال لوزی دارد. در حد فاصل ستون‌های بدنه برج و گنبد آن تزیینات قطارسازی با کاشی‌هایی به رنگ فیروزه‌ای تعبیه شده است. گنبد آجری آن مخروطی شکل و دو پوشه است.

برج علی آباد کشمر,برج علی آباد,برج کشمر

تصاویری از برج علی آباد کشمر

 

پوشش اول دارای روزنی است که نور را به داخل بنا هدایت می‌کند، پوشش دوم بسیار بلندتر از پوشش نخستین است. در بالای گوشواره مقرنس کاری زیر گنبد، شیارهایی باریک و با انتهایی پهن‌تر وجود دارد. این شیارها بیست و چهار عدد می‌باشند. ارتفاع گنبد بنا ۱۸ متر است و شکل داخلی آن، ۸ گوش است. محیط داخلی آن ۲۲ متر و محیط خارجی آن ۴۴۲ متر است.

 

سر در برج به شکل ایوان اتاق داری است که در اصل دارای کتیبه‌ای بوده است. در سطح فوقانی میان حجره‌های طبقه دوم، آثار گچبری وجود دارد و اکنون قسمت مختصری از آن باقی مانده است.

برج علی آباد کشمر

ترمیم و بازسازی برج علی آباد کشمر

برج علی آباد بارها ترمیم شده ولی در ترمیم آن مصالح امروزی مثل سیمان استفاده شده‌است. فرح دیبا همسر محمد رضا شاه که به آثار ملی اهمیت زیادی می ‌داد در سفری که به این منطقه داشته‌است دیداری نیز از روستای کشمر و این برج به عمل آورده‌است.

برج علی آباد کشمر,برج علی آباد,برج کشمرمعماری برج علی آباد کشمر

 

به دستور وی خانه‌های اطراف این برج را خریداری کرده‌اند و مقرر شده بود که تمامی این خانه‌ها خراب شده و اطراف برج پاکسازی شود ولی از آن پس دیگری اقدامی در این خصوص صورت نگرفته‌است فقط یک محوطه نه چندان مناسب بدان افزوده شده‌است عدم حمایت و توجه به آن، باعث گردیده شد کاشی کاری‌های اطراف آن که تا چند سال پیش سالم بوده امروز از بین برود.

 

• برج علی آباد کشمر در تاریخ ۱۵ دی ۱۳۱۰ با شمارهٔ ثبت ۱۲۷ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده‌است.

برج علی آباد کشمر,عکس های برج علی آباد,برج کشمربرج تاریخی کشمر

 

نشانی:

برج علی‌آباد در فاصله ۵ کیلومتری شمالی جاده اصلی بردسکن به شهرستان خلیل آباد در میان روستای کشمر واقع است.

برج علی آباد کشمر

گورستان کولون قبرستانی که مردم بااستخوانهای مردگان عکس می گیرند

گورستان کولون قبرستانی که مردم بااستخوانهای مردگان عکس می گیرند

بروزرسانی شده در تاریخ: ۲۷ خرداد ,۱۳۹۸

گورستان کولون قبرستانی که مردم بااستخوانهای مردگان عکس می گیرند

همه ما تا به حال به گورستان های مختلف رفته ایم و خیلی برایمان عادی است و شاید برخی از ما باشیم که از بودن در چنین جاهایی ترس بر جانمان می افتد. به هر حال فرقی نمی کند که جزو کدام دسته هستید، با رفتن به گورستان کولون که اسکلت افرادی که در آن دفن شده اند دیده می شود، حتما شوک زده شده و می ترسید. این قبرستان از آن دست جاهایی است که هیچ کس با آرامش خاطر آنجا را ترک نخواهد کرد.
گورستان کولون هاوانا
گورستان کولون در هاوانای کوبا نامش را از کریستوفر کلمبوس گرفته است و شهرت آن به خاطر یادبود و مقبره های معروفی است که در آن قرار دارد؛ البته ویژگی دیگر این گورستان این است که تعداد مرده هایش بسیار بیشتر است. شاید باورتان نشود اما از زمانی که گورستان کولون در سال ۱۸۷۶ افتتاح شد، بیش از ۱ میلیون نفر در اینجا دفن شده اند. این گورستان یکی از فعالترین‌ها در نوع خودش است که هرچه از افتتاح آن می گذشت، افراد بیشتر و بیشتری برای خاکسپاری به اینجا آورده می شدند.

گورستان کولون قبرستانی که مردم بااستخوانهای مردگان عکس می گیرند

گورستان کولون,گورستان کولون هاوانا,قبرستان کولون هاواناقبرستان کولون هاوانا

 

اما در نهایت این قبرستان جای خالی اش تمام شد! برای اینکه قبرهای تازه ای برای افرادی که به تازگی مرده بودند ساخته شود، مسئولین گورستان مجبور به نبش قبر شدند و قبرهای ۳ ساله به قبل را در جعبه جای دادند. اما در قرن ۱۹ و اوایل قرن ۲۰، برای جا باز کردن قبرها، کار عجیب تری انجام گرفته بود. به گفته بسیاری از مردم، استخوان های مردگان به روش بسیار غیر محترمانه ای به بیرون ریخته و روی هم سوار می شد که همین هم باعث این شد که به مرور در بخشی از این قبرستان، جایی بوجود بیاید که پر از استخوان مردگان است.

گورستان کولون قبرستانی که مردم بااستخوانهای مردگان عکس می گیرند

گورستان کولون,گورستان کولون هاوانا,قبرستان کولون هاواناگورستان کولون هاوانا یکی از قبرستان های عجیب

هاوانا قبل از گورستان کولون
در زمان گذشته، قبل از آنکه گورستان کولون ساخته شود، هاوانا یک مکان رسمی برای دفن مردگان و خاکسپاری نداشت و به جای آن، افرادی که مرده بودند را در دخمه های کلیسای محلی قرار می دادند که در آنجا آرام بگیرند. در سال ۱۸۰۶ اولین گورستان رسمی هاوانا به نام اسپادا (Espada) ساخته شد. این گورستان به این دلیل به وجود آمد که جمعیت مردگان شهر بسیار زیاد شده بودند و زمین کلیسا جای بیشتری برای دفن آن ها نداشت.
در اواسط دهه ۱۸۰۰، بیماری وبا در سراسر آسیا تا اروپا، بریتانیای کبیر، آمریکا و همچنین چین و ژاپن شیوع پیدا کرد و در نتیجه آن، متاسفانه میلیون ها نفر بیمار و در نهایت کشته شدند. با مرگ این تعداد انسان، گورستان های سراسر دنیا با سیل عظیمی از جسدهای مردمی که وبا آن ها را از پای در آورده بود، پر شد و گورستان اسپادای هاوانا هم به همین وضعیت دچار شده و مرده ها دیگر جایی برای دفن شدند نداشتند. هنگامی که شیوع وبا در سال ۱۸۶۸ تشدید شد، ساکنان هاوانا متوجه شدند که آن‌ها به یک قبرستان بزرگ برای دفن عزیزانشان نیاز دارند. کمتر از یک دهه بعد، گورستان کولون افتتاح و گورستان اسپادا بسته شد.
اما این که مردم خیالشان بابت مرده ها و افتتاح گورستان جدید راحت باشد، چندان طول نکشید. تاریخ برخی از عکس هایی که در متن مشاهده می کنید، نشان می دهد که اسکلت های بیرون ریخته شده در دهه ۱۸۹۰ نیز وجو داشت یعنی تنها کمتر از ۲۰ سال قبل از اینکه گورستان کولون افتتاح شود.
گورستانی با استخوان های دور ریخته شده!
اگر بخواهیم بیشتر در مورد این قبرستان عجیب صحبت کنیم باید سری به قیمت قبرها در آن زمان بزنیم. با مطالعه منابع مختلفی در مورد این گورستان، اینطور نتیجه گیری می شود که قیمت هر قبر برای اجاره «۵ ساله» در آن زمان، حدودا ۱۰ دلار بوده که قیمت کمی هم محسوب نمی شد. حالا اگر شانستان خوب بود و می توانستید برای ۵ سال بعد این پول را صرف کنید، جای مردگانتان راحت بود؛ اما اگر خانواده ای از عهده مخارج بعدی بر نمی آمد، استخوان های فرد مرده بیرون کشیده می شد و در یک گوشه قبرستان که پر از استخوان های افراد مختلف بود، ریخته می شد.
به این ترتیب خانواده های زیادی که نمی توانستند پول اجاره های بعدی را برای قبرستان پرداخت کنند، شاهد این بودند که افرادی نبش قبر کرده و استخوان های افراد را به بیرون می کشیدند. همه استخوان های مردگان، همان جایی که گفته شد روی هم تلنبار می گشت و حالت عجیبی را پدیدار آورده بود.

گورستان کولون قبرستانی که مردم بااستخوانهای مردگان عکس می گیرند

گورستان کولون,گورستان کولون هاوانا,قبرستان کولون هاواناگورستان کولون هاوانا

این استخوان های روی هم ریخته شده به مرور آنقدر معروف شد که افراد زیادی به این گورستان می آمدند تا این جاذبه را ببینید. از جمله کسانی که زیاد برای دیدن این جاذبه وهم آلود به اینجا می آمدند، سرباز های آمریکایی بودند که در طول جنگ اسپانیا-آمریکا در سال ۱۸۹۸، مقرشان در این منطقه بود.

 

شاید برایتان جالب باشد که بدانید کارت پوستال هایی که در متن مشاهده می کنید هم توسط همین سربازها درست شده است. آن ها با این اسکلت و استخوان ها عکس ها می انداختند و از آن یک کارت درست کرده و برای خانواده هایشان می فرستادند؛ عکس هایی که سربازان را در حالی نشان می داد که روی تپه ای از استخوان های تلنبار شده ایستاده اند و در دست هایشان جمجمه های مردگان بیچاره دیده می شد.

گورستان کولون قبرستانی که مردم بااستخوانهای مردگان عکس می گیرند

گورستان کولون,گورستان کولون هاوانا,قبرستان کولون هاواناجعبه های اجساد

برخی از سربازها پا را کمی فراتر گذاشتند و با استخوان ها شروع به رژه رفتن در سطح شهر می کردند که حس و حال خوبی به مردم نمی داد. در نهایت ژنرال بروک، فرمانده ارتش آمریکا دستور دارد که این کارها را متوقف کرده و روی استخوان های گورستان کولون را بپوشانند.

 

این توده های استخوان از آن زمان به بعد دیگر اضافه نشدند اما هر زمان که هوس کردید به این گورستان سری بزنید و دلتان کمی ماجراجویی می خواست، می توانید قبرستان را دور زده، به پشت بروید و در آنجا می توانید بقایای این استخوان ها را که جعبه جعبه شده و منتظر شما هستند، مشاهده کنید… البته اگر نمی ترسید که این مردگان به یکباره زنده شوند!!!

گورستان کولون قبرستانی که مردم بااستخوانهای مردگان عکس می گیرند

آشنایی با قلعه فورگ

آشنایی با قلعه فورگ

بروزرسانی شده در تاریخ: ۲۶ خرداد ,۱۳۹۸

آشنایی با قلعه فورگ

معرفی قلعه تاریخی فورگ

قلعه فورگ ارگی است در روستای فورگ از توابع شهرستان درمیان در استان خراسان جنوبی. این قلعه در ۵ کیلومتری درمیان قرار دارد.
وجود مناطق کوهستانی زیاد باعث شده که پای فرقه اسماعیلیه به این منطقه باز شود و برای دفاع از خود، قلعه‌های مرتفع و مستحکمی در اکثر مناطق این شهرستان و سایر شهرهای جنوبی خراسان ساخته و باقی بگذارند.

 

قلعه فورگ, قلعه فورگ دراستان خراسان, عکس های قلعه فورگعکس های قلعه فورگ

 

پیشینه تاریخی قلعه فورگ
از نظر پیشینه تاریخی محوطه، ساخت قلعه فورگ در زمان نادرشاه افشار به وسیله میرزا بقاخان حاکم منطقه شروع شده و پس از وی پسرش میرزا رفیع خان ساختمان قلعه را به اتمام رسانده است. در زمان حکومت شوکت الملک به دستور وی سپاهیانش به قلعه هجوم برده، حاکم آن را دستگیر کرده و قلعه را فتح می‌نماید. تاریخ ساخت این قلعه در کتاب دیوان لامع، نوشته محمد رفیع بن عبدالکریم در میانی، سال ۱۱۶۰ ه.ق. ذکر شده است. مؤلف کتاب عین الوتابع، قلعه را این گونه توصیف کرده است: قلعه فورگ در روی کوهی است که از آجر پخته، دیوار و باروج آن را به طور محکم ساخته‌اند و پایه آن را سنگ چین نموده‌اند و دو شیر در اطراف خود داشته با دو خاکریز که قطر هر یک پنج در پنج است.

 

قلعه فورگ, قلعه فورگ دراستان خراسان, عکس های قلعه فورگتصاویر قلعه فورگ

قلعه فورگ بعد از قلعه الموت مهم‌ترین مقر حضور اسماعیلیان به حساب می‌آمده و در این محل فداییان مطلق را تحت تعلیم و آموزش‌های مخصوص قرار می‌دادند. فداییان مطلق گروهی بودند که حتی اسم نداشته و پس از ترک قلعه برای انجام مأموریت نام‌شان عوض می‌شد و به اسم مستعار برای قتل دشمنان فرقه اسماعیلیه می‌رفتند. اساس تعلیم فداییان به این صورت بود که بتوانند دشمن را غافل‌گیر کرده، یک یا دو ضربه کارد به او زده و قبل از این که دیگران به خود بیایند، ناپدید گردند.

آشنایی با قلعه فورگ

قلعه فورگ, قلعه فورگ دراستان خراسان, عکس های قلعه فورگقلعه فورگ مجموعاً دارای ۱۸ برج بوده است

 

فضای داخلی قلعه فورگ
قلعه فورگ در ۱۰ کیلومتری جنوب شهر اسدیه واقع شده است. فضاهای داخلی قلعه از شرق به غرب شامل ۳ قسمت می‌باشد:

قسمت اول، محل زندگی خدمه انبار آذوقه و محل نگهداری احشام است. قسمت دوم، محل زندگی نظامیان و نگهبانان و محل نگهداری تدارکات نظامی و سومین قسمت که مهمترین بخش قلعه است، محل زندگی حاکم و اطرافیانش بوده است.

 

قلعه فورگ, قلعه فورگ دراستان خراسان, عکس های قلعه فورگتصاویر قلعه فورگ

قلعه مجموعاً دارای ۱۸ برج بوده که اکنون تعدادی از آنها باقی‌مانده است. مصالح به کار رفته در ساخت قلعه بیشتر سنگ، آجر و خشت می‌باشد. این قلعه بر بالای صخره‌ای سنگی پس از قرون متمادی همچنان در تاریخ بیرجند قامت خود را استوار نگهداشته است، هم‌چنین بر بلندای حصار و برج‌ها، سازه‌های کنگره‌داری وجود دارد و منافذی (تیرکش) جهت دیده‌بانی و دفاع دیده می‌شود.

آشنایی با قلعه فورگ

قلعه کرایژیوار قلعه ای صورتی در اسکاتلند

قلعه کرایژیوار قلعه ای صورتی در اسکاتلند

بروزرسانی شده در تاریخ: ۲۵ خرداد ,۱۳۹۸

قلعه کرایژیوار قلعه ای صورتی در اسکاتلند

تا حال به اسکاتلند به عنوان یکی از مقاصد تاریخی و یا دیدنی فکر کرده اید؟ شاید نه چرا که در ذهن خیلی از ما اسکاتلند یک کشور کوچک دورافتاده است که دیدنی های زیادی ندارد در حالی که کاملا بر عکس این است و اسکاتلند یکی از کشورهای اروپایی است که تعداد جاذبه های تاریخی و   دیدنی آن اصلا کم نیست و به جز آن طبیعت زیبا و شگفت انگیزی که این کشور دارد خود یکی دیگر از نقاط قوتی است که اسکاتلند را به عنوان یک مقصد گردشگری پر رنگ می کند تنها موردی که وجود دارد این است که به دلایلی این کشور آن قدر که باید معرفی نشده تا در ذهن مردم به عنوان کشوری برای گردش و گردشگری جا بیفتد.

قلعه کرایژیوار قلعه ای صورتی در اسکاتلند

قلعه کرایژیوار,عکس های قلعه کرایژیوار,قلعه کرایژیوار در اسکاتلند

عکس های قلعه کرایژیوار در اسکاتلند

 

حالا که ذهنیت شما کمی عوض شد از اول  می گوییم… اگر به دنیا یک مقصد گردشگری عالی برای سفر هستید و دوست دارید تا یکی از به یاد ماندنی ترین وخاطره انگیزترین تعطیلات عمرتان را در یکی از سبزترین کشورهای دنیا بگذرانید بهتر است که به کشور اسکاتلند به عنوان یکی از بهترین مقاصد فکر کنید. دراین مطلب به معرفی قلعه کرایژیوار یکی از جاذبه های تاریخی اسکاتلند می پردازیم.

 

قلعه کرایژیوار | Craigievar Castle
اسکاتلند دارای قلعه های بسیاری می باشد، اما چیزی در مورد قلعه کرایژیوار منحصر به فرد می باشد. این قلعه به طور برجسته ای به عنوان یکی از بهترین خانه ها در اسکاتلند می باشد که به خوبی حفظ شده است. این موضوع در مورد قلعه کرایژیوار بسیار زودتر از این ها مشخص شده بود. در سال ۱۸۲۴ سرجان فوربس که سال گذشته بر اثر مرگ برادر بزرگترش قلعه را به ارث برده بود، یک معمار از آبردین به نام جان اسمیت را به منظور بررسی وضعیت قلعه به این مکان می آورد.

قلعه کرایژیوار قلعه ای صورتی در اسکاتلند

قلعه کرایژیوار در اسکاتلند,قلعه کرایژیوار,عکس های قلعه کرایژیوار

تصاویر قلعه کرایژیوار

 

او در گزارش خود گفته بود که این بنا نیاز به یک سقف جدید و برخی دیگر از ترمیم های کوچک دارد. اما او به این موضوع نیز اشاره کرد که قلعه کرایژیوار به خوبی حفظ شده است، زیرا این یکی از بهترین نمونه های معماری در این کشور به شمار رفته و با توجه به سن ساختمان ساختار خود را به خوبی حفظ گرده است.

 

سرجان هزینه سقف جدید را پرداخت کرده و دیواره های بیرونی قلعه را به طور کامل ترمیم کرد. تا آن زمان نمای بیرونی قلعه کرایژیوار به رنگ کرم بوده است. سرجان با پیشنهاد جان اسمیت موافقت کرد، نظر او بر این بود که بهتر است برای ترمیم نمای قلعه از رنگ هایی استفاده شود که بتواند در جزییات سنگ ها فرو رفته و به سادگی تخریب نشود. بنابراین در نهایت تصمیم بر این شد که نمای بیرونی به رنگ صورتی تغییر پیدا کند. در ضمن علاوه بر این موارد بهبودهایی نیز در درون قلعه انجام شد و تا آنجایی که ممکن بود از پانل ها و مبلمان اصلی استفاده گردید. در نتیجه قلعه کرایژیوار تبدیل به یک جاذبه توریستی شده و مردم بسیاری به آنجا سفر می کرده اند.
دسترسی به قلعه کرایژیوار
قلعه کرایژیوار در ناحیه غربی یک دره و در حومه نواحی زیبای شرقی فوتهیلز (foothills) در کیرگورمز (Cairngorms) واقع شده که در حدود ۶ مایلی جنوب آلفورد (Alford) در آبردینشایر (Aberdeenshire) اسکاتلند می باشد. دسترسی به این قلعه از طریق یک جاده تک مسیره می باشد که از بزرگراه A980 توسط تابلوها جدا گردیده و پس از پارک ماشین می بایست مسافتی در حدود ۸۰۰ متر را به بالای تپه پیاده روی نمایید.

قلعه کرایژیوار قلعه ای صورتی در اسکاتلند

قلعه کرایژیوار,قلعه کرایژیوار در اسکاتلند,تصاویر قلعه کرایژیوار

نمای داخلی قلعه کرایژیوار

 

بازدید ملکه از قلعه کرایژیوار
یکی از بازدیدکنندگانی که نیازی به سفر به  قلعه قلعه کرای ژیوار نداشته است ملکه ویکتوریا بود که کاخ خودش در بلمورال فقط ۲۰ مایل دورتر از کرایژیوار می باشد. بازدیدکنندگان سلطنتی بعد از ظهر روز ۱۸ ژوئن ۱۸۷۹ بدون اطلاع قبلی به محل قلعه آمده و بر اساس مجله ویکتوریا کسی را در خانه پیدا نکردند. ملکه در اطراف این قلعه عجیب و غریب و قدیمی سرگردان بود تا اینکه ساکنان او را مشاهده کرده و به او تبریک گفتند. در این زمان فوربس قلعه کرایژیوار را به عنوان محلی برای تعطیلات و یک جاذبه توریستی مورد استفاده قرار می داد، در حالیکه خانه اصلی آن ها در رودخانه دان در شمال آبردین واقع شده بود. همین موضوع به آن ها اجازه داد تا بتوانند از محدودیت هایی که دنیای مدرن ایجاد می کرد دوری کرده و بتوانند قلعه کرایژیوار را همانند گذشته خود حفظ نمایند.

قلعه کرایژیوار قلعه ای صورتی در اسکاتلند
بازسازی اولیه قلعه
در سال ۱۸۸۴ سر ویلیام فوربس عنوان هفدهمین لرد سمپیل (Sempill) را به ارث برده که آغاز دودمانی به نام فوربس سمپیل می باشد. خانه Fintray در زمان جنگ در سال ۱۹۴۱ مصادره گردیده و پس از آن قلعه کرایژیوار به افراد کوچکتر خانواده ارث رسیده است. پس از جنگ در واقع زندگی در میان ساختارهای موزه ای به طور فزاینده ای افزایش یافت. بنابراین خانواده تصمیم گرفتند تا در سال ۱۹۶۲ در خصوص بازگشایی درب های قلعه و اجازه بازدید آن برای عموم با حزب اعتماد ملی اسکاتلند وارد مذاکره شوند.

 

تعمیرات و ترمیمات عمده ای در سال ۱۹۷۳ روی این بنا صورت گرفت که شامل جایگزینی پوشش سنتی آهک روی بنای ساختمان با پوشش مدرن که مقاومت بالاتری را ارائه می کرد و همچنین پوششی از بتن در پایه های قلعه که موجب مقاوم تر شدن این بنا گردید. در سال های اولیه قرن اخیر مشخص شد که این پوشش ها باعث جلوگیری از نفوذ آب به ساختار قلعه شده و در نتیجه رطوبت بسیاری را به خود می گیرد. از طرف دیگر طبیعت برخی از اجزای قلعه مانند سقف ها ممکن بود توانایی تحمل تعداد زیادی از بازدیدکنندگان را نداشته باشد.

قلعه کرایژیوار قلعه ای صورتی در اسکاتلند

قلعه کرایژیوار,قلعه کرایژیوار در اسکاتلند,عکس های قلعه کرایژیوار

نمای داخلی قلعه کرایژیوار
بازسازی اخیر قلعه
پس از فعالیت های اکتشافی که در سال ۲۰۰۶ صورت گرفت، قلعه کرایژیوار از اکتبر ۲۰۰۷ تا آوریل ۲۰۱۰ بسته شد تا امکان انجام بازسازی های داخلی و خارجی برای ان فراهم شود. از جمله این موارد خارج کردن پوشش بتنی بود که در سال ۱۹۷۳ بر روی پایه های قلعه اعمال شده بود.

 

جزییات سنگ هایی که برای نخستین بار در سال ۱۹۷۳ تحت پوشش قرار گرفته بود کشف شده و همچنین سایر ساختارها مانند روکش آستری با رنگدانه های خاص آن که برای قبل از سال ۱۸۲۴ بود نیز مشخص گردید. ترمیم ها وبازسازی هایی که در داخل صورت گرفت بسیار بیشتر از فضای بیرونی بوده اما به اندازه آن آشکار نبود. برای جلوگیری از آسیب بیشتر که توسط حجم زیاد بازدیدکنندگان در گذشته به وجود آمده بود، تصمیم شد تا بازدیدها را به وسیله تورهای هدایت شده و در زمان های مشخص و همچنین در گروه های با تعداد کم انجام دهند.

قلعه کرایژیوار قلعه ای صورتی در اسکاتلند
بازدید از قلعه کرایژیوار
بازدیدکنندگان امروزی زمانی که از فضای داخل قلعه کرایژیوار بازدید نمایند احتمالا چیزی را خواهند دید که بسیار شبیه به همان قلعه ایست که ملکه ویکتوریا و آلبرت در سال ۱۸۷۹ از آن بازدید کرده بودند. در این قلعه در طبقات بالاتر از همکف برق وجود ندارد و شما آنجا را کاملا تاریک احساس خواهید کرد حال تصور کنید که در زمستان های اسکاتلند آن هم در دو قرن پیش شرایز به چه گونه بوده است.

 

یکی دیگر از چیزهایی که قلعه کرایژیوار را تقسیم بندی می کند چندین اتاق کوچک است. این قلعه واقعا در مقیاس خانوادگی ساخته شده و حتی سالن اصلی ان که با برخی حاشیه ها بزرگترین اتاق این بنا می باشد از بسیاری از استانداردهای سایر قلعه ها کوچکتر است. از سوی دیگر این قلعه به دلیل ورودی و فضای سالن آن در اسکاتلند خاص می باشد. چیدمان چوب کاری های جاکوب حک شده در اطراف آن نیز بسیار نادر است.

قلعه کرایژیوار قلعه ای صورتی در اسکاتلند
یکی دیگر از افتخاراتی که می توان برای قلعه کرایژیوار برشمرد این است که سقف آن با گچ ساخته شده و این بسیار شگفت انگیز می باشد. ساخت این سقف ها در سال ۱۶۲۴ بوده و به عنوان یکی از اولین ها در اسکاتلند به شمار می رود. تا آن زمان روش سنتی این بود که بر روی تیرهای چوبی و کفپوش ها را رنگ می کرده اند همانطوری که در قلعه کراتس (Crathes Castle) در ۱۴ مایلی جنوب شرقی آن را مشاهده خواهید کرد.

 

اولین سقف گچی در اسکاتلند در سال ۱۶۱۷ و در قلعه ادینبورگ مورد استفاده قرار گرفته است و پس از آن یک تیم از افراد متخصص در این زمینه در سال ۱۶۱۷ قلعه کلی (Kellie Castle) و در سال ۱۶۲۰ قلعه گلامیس (Glamis Castle) را تکمیل کرده و پس از آن اقدام به گچ کاری های قلعه کرایژیوار نموده اند.

قلعه کرایژیوار قلعه ای صورتی در اسکاتلند